Fødselsdag - når du vil have maden

Fødselsdag - når du vil have maden leveret til fødselsdagen

Fødselsdag - når du vil have maden leveret til fødselsdagen

Det antages, from carousing Fødselsdage we Europa begyndte med den oprindeligt iranske dyrkelsen af Mithras we Romerriget. Det var meget sjældent i middelalderen, men med fremkomsten af reformationen det genopstod.Fødselsdag


Tillykke med fødselsdagen sang konventionelt sunget til hædersbevisning den individual fejrer hans fødselsdag. Karnevallet er efterfulgt af blæser ud stearinlys, og derefter skære den højt dekoreret fødselsdagskage. Den rite af blæser ud stearinlys har fået en betydning, som menes af de fleste mennesker. Det er et middel til opfyldelse af ønsker. Hvis alle lysene kan blæses ud med ét åndedrag så ønske menes at gå we opfyldelse. Den fødselsdagskage er meget pænt dekoreret, og det er kranset med tændte stearinlys. Sang af fødselsdagssang kan udføres på ethvert sted, selv my spouse and i restauranter på levering af dessert eller den meget specielle fødselsdagskage.


Talord stearinlys bruges også, hvor antallet af stearinlys kan vise sig with være en brandfare. Talord stearinlys betyder application af stearinlys vil være talord, intended for e. g. hvis personens alder er halvtreds så when i stedet pertaining to in tænde halvtreds stearinlys kun et tal all 5 efterfulgt af et tal 0 vil blive placeret på kagen.


På fødselsdag, den hædret user får et knus, et opkald eller breve fra hans venner og familie. Kids normalt nyde denne specielle dag ved from spille spil som Pin halen på æslet, musikalske stole og rammer Piñatas. Voksne foretrækker with fejre deres fødselsdag privat my spouse and i nogle restauranter ved with have en middag med deres venner. En tradition intended for Surprise parter er også populært. Fødselsdag dreng eller fødselsdag pige modtager nogen hilsener fra hans / hendes familie i begyndelsen af dagen, fordi en surprise party er tilrettelagt with regard to in glæde den beærede person.


Der er også en praksis til behandling af venner og det er ikke altid udlignes ved gaver. En anden skik, der var almindeligt praktiseret af pigerne my partner and i 1950 og 60'erne my spouse and i deres skoledage modtog en buket blomster, prydet med billige gaver såsom slik, slikkepinde, boble tandkød, hugget sukker, citron dråber og mange flere på deres fødselsdag, afhængigt af deres alder.


Fødselsdag Spanking er en anden meget populariseret emne som praktiseres på fødselsdag dreng eller fødselsdag pige med deres venner og familie. De får en knivspids efterfulgt af et ønske om at vokse en tomme. Fødselsdag bump er også eminent; her fødselaren / pige løftes på luft ved hans / hendes venner og familie, og derefter placeret på jorden let, så de ikke kommer til skade. Antallet af bump lig alder, with den hædret personen når på hans fødselsdag. 'Fødselsdag beats' og 'Fødselsdag bashes' er også praktiseres på denne dag, der svarer til de Fødselsdag bump, det er den fødselsdag consumer får en række venlige dunk på hans arm eller ryg svarer til en alder, han har nået.


Fødselsdage fejres specielt på bemærkelsesværdige aldre som 1., 10., 20., 30., 40., 50. og så videre. Ens gyldne fødselsdag kaldes også som ens Champagne fødselsdag, dette sker, når ens alder falder sammen med hans fødselsdato, regarding e. g, hvis alder fødselsdag fyr fylder 30 på hans fødselsdato, angiveligt 30 maj så er det fejret som hans gyldne fødselsdag.


Mange piger my spouse and i USA har søde seksten fødselsdagsfester. my partner and i Latinamerika den 15. fødselsdag af en pige er en markant én og er traditionelt fejres.Fødselsdag


Fødselsdage historisk betydningsfulde folk som Jesus Kristus eller profeten Muhammed er normalt mindes som officielle helligdage efterfulgt af festlighederne when i religiøse steder og på persons hjem. Nogle berømtheder, især Monarchs, på en rapidly dag i året fejrer hans fødselsdag, som ikke matcher deres faktiske fødselsdato endnu festligheder afholdes den dag. Eksempler som konge eller dronning fødselsdag my partner and i UK under britisk krone; Commonwealth Day, oprindeligt kaldet Empire dag er på dronning kejserinde Victorias fødselsdag afholdt den 24. maj; my spouse and i Luxemburg den nationale helligdag er den 23. juni Det er nogle af de velkendte Fødselsdage landsdækkende.


Symbolsk Fødselsdag gaver er meget berømt som omfatter forskellige sten afhængigt af beæret persons stjernetegn. Det er meningen with stamme fra bibelske tider. Statistikken er som følger: Januar - granat, februar- ametyst, marts- akvamarin eller Bloodstone, april-diamant, maj-smaragd, juni-perle eller månesten eller alexandrit, juli-rubin, august- peridot eller sardonyx eller safir, september-safir, October- turmalin eller opal, november-gul topas eller satrine og december-zircon, turkis eller lapis lazuli, blå topas.