UN INCEPUT CU BUCURIE !

Sa incepem Anul nou cu entuziasm, bucurie si creativitate !

Va invit in 26 ianuarie la ora 18.00 in Brasov la o calatorie samanica in care vom retrai nasterea noastra ca suflete individuale si ne vom conecta cu bucuria, entuziasmul si creativitatea copilului nostru interior

La inceputul noului an e important sa simtim bucuria si entuziasmul unui nou inceput, o energie care sa ne propulseze spre telurile, dorintele si visele pe care le-am propus pentru urmatoarea perioada.

Ritmul tobei ne va ghida in alte dimensiuni ale Existentei. Vom retrai momentele crearii sufletului nostru individual, pentru a intelege de ce ne aflam pe Pamant si la ce ne serveste ciclul reincarnarilor noastre.

O sa folosim ajutorul energetic al Lunii pentru a avea acces la nivelele profunde ale subconstientului nostru de unde sa stergem acele programe limitative care ne impiedica sa fim noi Insine si sa ne putem bucura de viata, iar Divinitatea ne va ghida si ne va da puterea interioara necesara pentru a trece prin aceste procese de transformare.

Pentru a ne aduce bucurie, entuziasm si creativitate in viata ne vom conecta cu copilul interior, il vom vindeca si il vom integra in Fiinta noastra.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Practici personale:
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom


Cand ?

Luni 26 Ianuarie ora 18.00


Unde ?

Brasov

Ceainaria Open Heart Str. Michael Weiss nr.18 et 1


Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.

Contributia voastra este de 30 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 25 Lei.

Va imbratisez cu drag !


Namaste


Zsombor

Big image