Reefz Report #1

28 juli 2016

Redactioneel

Leden die al langere tijd deel uitmaken van het Reefz-netwerk hebben de groei van het aantal functies zelf kunnen zien. Natuurlijk doen we ons best om Reefz overzichtelijk en gebruiksvriendelijk te houden, maar soms is er nét die bijzondere content waar we even extra de aandacht op willen vestigen, of zijn er nieuwigheden waar we je graag op wijzen. Reefz Report geeft je daarom, vanaf nu, periodiek handige updates en tips voor effectief gebruik van Reefz.


Keep exploring ! ☯


- Team Reefz

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid.


WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.


WildWorld B.V. is uitgever van Reefz.

Klik hier voor meer informatie, lidmaatschap, of check-in.


Reefz Reports verschijnen op onregelmatige basis en worden automatisch toegestuurd aan alle leden van Reefz.


Reefz Reports vormen de primaire bron van communicatie met de leden van Reefz en afmelden is derhalve niet mogelijk.