Cable Espacial

Nova solució per a la neteja de les deixalles espacials

Big image

PROBLEMA AMB LES DEIXALLES ESPACIALS

Cada cop, el problema amb les deixalles espacials s'està fent més gran, a causa dels humans i de la gran quantitat de materials que hi han arreu de la orbita de la terra.

L'abandonament de coets impulsors, mòduls obsolets, peces deterioradas i residuos abocats desde les naos espacials está envoltant el nostre planeta d'una aurèola de restes en órbita.

Big image

MÈTODE ESCOLLIT PER RESOLDRE EL PROBLEMA

Jo, he escollit aquest mètode del cable electrodinàmic ja que penso que es una molt bona forma per eliminar les deixalles espacials ja que no contamina gens i si contamines arreclariem un problema, pero en creareis un altre. Aquest mètode consisteix en un cable magnetic, què, gràcies a aquest magnetisme aconsegueix arrosegar totes les deixalles que hi han a la terra cap a la part magnètica del cable. Aixó fa que al arrestrar tots aquests materials cap a l'atmosfera terrestre es desintegren i així les eliminem.

PROMOTORS D'AQUEST MÈTODE

El principal promotor d'aquest mètode es l'agencia japonesa d'exploració espacial (JAXA) que va ser qui va proposar aquest cable per poder reduir les deixalles espacials. Però ara, han proposat un mètode "actualitzat" del cable electrodinàmic i esperen poder-lo tenir plenament actiu al 2019.
Big image

AVANTATGES DEL MÈTODE

- No contamina

- Mètode fácil

- No depen de persones

- Bastant segur

INCONVENIENTS DEL MÈTODE

- Car

- No es pot dirigir per persones, per tant, pot pasar alguna cosa

- Agafa toques deixares perquè es petit

Big image