WGH PALKINTOPAKETTI

Big image

Mikä on Work goes happy (WGH)?

Viisi paikka­kuntaa (Helsinki, Turku, Tampere, Lahti ja Jyväskylä) kattava Work goes happy on uusi ja moni­puolinen työ­hyvin­vointi­kiertue. WGH on koko päivän tapahtumana yhdistelmä messuja, workshoppeja ja luentoja. Tapahtuman järjestää Office Beat Oy, kiertue käynnistyy keväällä 2012. Asiantuntijapuolella mukana ovat mm. Työterveyslaitos ja Työturvallisuuskeskus.


11.5.2012 Helsinki, Wanha Satama
3.10.2012 Tampere, Tampere talo
10.10.2012 Lahti, Lahti-Halli
16.10.2012 Turku, Sokos Hotel Caribia
6.11.2012 Jyväskylä, Paviljonki

Tapahtuma auki klo 10-18


  • WGH-kiertue kokoaa saman katon alle eri alojen työntekijät, yritysjohdon, työhyvinvoinnin asiantuntijat ja näytteilleasettajat.
  • Koko päivän kestävä vankka työhyvinvointipaketti, joka vie eteenpäin, antaa eväät ja toimii inspiraation lähteenä koko vuoden.

  • Workshoppeja, paneelikeskusteluja, puhujia, luentoja

  • Valtavasti huomiota motivoituneelta ja asiaan vihkiytyneeltä yleisöltä.

  • Runsaasti näytteilleasettajia, yrityksiä, vertaistukea ja yhteistyökumppaneita.

  • Tapahtuman suojelijoina toimivat peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardson ja Eläke-Tapiolan toimitusjohtaja Satu Huber

Big image

Palkintokumppaniksi

Big image

Tuo yrityksesi esille palkintokumppanina!

Ihmiset rakastavat palkintoja! Mukana olo palkitsijan roolissa on yritykselle oiva ja tehokas tapa jäädä ihmisten mieliin. Work goes happy on imagollisesti positiivinen tapahtuma, ja työhyvinvointi käsitteenä päivän polttavimpia aiheita. WGH -tapahtumissa palkintoja arvotaan, metsästetään vihjeiden perusteella tai annetaan huomionosoituksena esim. aktiivisesta osallistumisesta keskusteluun eri workshoppien aikana. Palkintokumppanit saavat näkyvyyden www.wgh.fi nettisivustolla (ohjelmaosiossa), sekä käsiohjelmassa. Palkintokumppani voi osallistua joko yhteen, tai kaikkiin syksyn neljään tapahtumaan. Palkintoja voi luovuttaa 1-4 kpl / tapahtuma.


Palkintokumppanuuden hinta:

800€ + alv / tapahtumaTuottaja

Office Beat Oy

Myyntipäällikkö

Jyri Kansikas