Tactic Air Drone Anmeldelser

Er dronen værd sine penge? Her er vores rapport.

Hvad er Tactic Air Drone?

Tactic Air Drone er en model af en ny drone, der har specielle funktioner til at give dig de bedste resultater for dine videoer og fotos. Den integrerede Follow Me-tilstand gør det muligt for dronen automatisk at følge dig og nøjagtigt registrere enhver bevægelse, du laver fra et unikt luftperspektiv. 4K HD-kameraet er praktisk og nemt at bruge. MV-funktionen giver dig også mulighed for at redigere dine videoer og fotos for at trimme, mørke, lyse eller anvende mange andre billedredigeringsindstillinger til dine billeder.

Hvorfor har jeg brug for denne drone?

Sammenlignet med andre droner på markedet, har denne Tactic Air Drone med sit integrerede 4K HD-kamera mange avancerede funktioner, der gør det nemmere for dig at styre enheden og skabe perfekte billeder og videoer med det. Flyet følger dig automatisk med den indbyggede Follow Me-tilstand, så du bedre kan styre, hvor den flyver til, og hvad de præcise bevægelser i luften skal se ud. For hver af dine bestræbelser er dette specielle fly udstyret til at give dig det bedste perspektiv at fange dine specielle øjeblikke i livet på film og i billeder. I modsætning til andre droner af denne type har denne flere udvidelser og giver dig meget mere sjov med film og fotografering.
https://www.youtube.com/watch?v=m5FoHijiRgQ

Tactic Air Drone rating og anbefaling

Flere droner er nu på markedet, og mange af disse enheder er så ens, at det ikke er nemt at vælge det bedste. Du kan dog næppe finde en sammenlignelig enhed til Tactic Air Drone, som også har en meget interessant Follow Me-tilstand, hvor enheden automatisk følger dig. Så du mister ikke dit mini-fly og kan også lave meget specielle optagelser af dig. Derudover giver MV-funktionen mulighed for at revidere og udsmykke dine billeder og videoer, før du viser dit mesterværk til dine venner. Alt i alt synes dette lille fly den mest overbevisende i forhold til sine konkurrenter.
Big picture

Tactic Air Drone tekniske fakta

Tactic Air Drone har en række specielle funktioner og stabilt udstyr, der ser sådan ud:

 • Et justerbart 4K HD-kamera, som giver dig mulighed for at tage specielle billeder fra uendelige vinkler på himlen og tage så mange spændende videoer eller fotos.
 • En optisk strømningspositionering, som i kombination med den nøjagtige position ved det visuelle positionssystem såvel som stillingen stilles til rådighed for en stabil flytning for luftfotografier for at sikre pilotens frie bevægelighed.
 • En højde niveau, der sikrer, at drone flyver til en vis højde under start, som du satte dig i forvejen, takket være et indbygget barometer.
 • Et gestusbillede, der sikrer, at enheden automatisk tager billeder eller videoer, når du udfører enten en VICTORY håndbevægelse eller en PALM håndbevægelse foran flyet, som netop er beskrevet i vedlagte vejledning for at kunne udføre det.
 • Banevogn: Du skal kun tegne en rute på skærmen, og Copter naviger automatisk til den vej du har indtastet.
 • MV redigering: Denne funktion giver dig mulighed for at forbedre og prettify dine videoer eller fotos, før du deler dem med dine venner ved hjælp af MV-funktionen i APP.
 • En indbygget 6-akse gyro.
 • Fjernbetjeningen er ca. 100 meter.
 • Billedets efterfølgende afstand er mellem 1 og 5 meter.
 • Den maksimale flyvetid er ca. 18 til 20 minutter.
 • Opladningstiden er ca. 150 minutter.
 • Dimensionen af ​​mini-flyet foldet: 136x85x60mm, dimensionen af ​​drone udfoldet: 270x260x60mm.

Hvad er Tactic Air Drone omfanget af levering og kvalitet?

Tactic Air Drone leveres med omfattende udstyr, herunder en brugervejledning, et USB-kabel, en skruetrækker, en ekstra propeller, en sender og en KF607 RC Quadcopter. Dette detaljerede udstyr, selv en skruetrækker, vidner om produktets kvalitet og produktets højeste kvalitet og kundetilfredshed. I brugervejledningen kan du finde endnu mere information om enheden samt forklaringer om de forskellige håndbevægelser til gestusfunktionen.
Big picture

General Tactic Air Drone anmeldelser og meninger

På grund af de mange interessante funktioner i enheden såvel som den innovative Follow Me mode, vækker det interesse og også indtryk af, at det er bedre end alle de andre droner på markedet. Denne lille flyvemaskine er mere kontrollerbar end de tidligere, og det udstyr, der følger med det, giver dig altid mulighed for at holde det kørende.

En bruger rapporterer, at flyet er overraskende godt fremstillet og opfylder alle andre krav. Nogle ting - som fjernbetjeningen - for eksempel syntes han at være ret billig og kinesisk lavet, men alt i alt var det en god enhed, og brugen var sjov.

En anden bruger fortæller, hvor nemt dette lille fly skal håndtere, og hvor nemt det skal bruges. Han opladede appen, opladede batteriet og alt gik rigtig godt, som han skriver. Han er tilfreds med denne model.

En tredje bruger af enheden taler om, hvor længe det tog ham at købe sådan et fly, fordi han troede, at det var for svært at betjene det. Men alt fungerede perfekt og simpelt, og han nyder nu de forskellige muligheder, han har til film og fotografering. Han nyder det virkelig og kan ikke forestille sig en normal filmoptagelse og fotografering uden dette mini-fly længere. Dette er blevet for kedeligt for ham.
Big picture

Hvor kan jeg bestille Tactic Air Drone?

Dette særlige fly kan kun købes via fabrikantens officielle hjemmeside og ingen andre steder. Her har du den store fordel at få rabatter på dine ordrer direkte fra producenten. Så du får rabat på op til 50 procent, når du bestiller en enhed. Og hvis du vil købe flere enheder direkte, jo flere enheder du bestiller, jo lavere bliver prisen. Derudover ydes en gratis levering til din ordre. Derudover kan du købe en garanti på tre år oven på din bestilling med et lille tillæg for at få en erstatning i tilfælde af problemer eller mangler.

Hvem er leverandør af produktet?

Følgende oplysninger findes på fabrikantens officielle hjemmeside om virksomheden:

Navn og adresse på virksomheden:
Hyper Sls Ltd
7/F, The Grande Building
398-402 Kwun Tong Road, Kowloon, HongKong

Homepage: https://shop.hyperstech.com/ *
Big picture

Privacy Policy

* Affiliate Link