LadiesNight

Lions bijeenkomst 27 november 2014

Odiezee

De Lions bijeenkomst op 27 november 2014 vindt niet alleen plaats op een unieke locatie maar ook in gezamenlijkheid met de Lions ladies. Donderdag avond 27 november zijn we met onze ladies te gast in het dolfinarium. Vanuit een onderwaterruimte en vanachter een 60 meter lange glazen wand continu vermaakt door de rondzwemmende dolfijnen en walrussen. Je begrijpt dat dit hierdoor een zeer exclusieve locatie is die zorgt voor een hele speciale sfeer.

De avond zal om 19.00 aanvangen.

We worden deze avond getrakteerd op een heerlijk diner waarbij passende wijnen geschonken worden! De wijnen die we deze avond gaan proeven zijn afkomstig van HarderWijn.

LadiesNight

Thursday, Nov. 27th 2014 at 7pm

1 Strandboulevard Oost

Harderwijk, GE

Ontvangst 19.00 uur

Melden bij de Hoofdingang van Dolfinarium

HarderWijn

HarderWijn heeft een prachtig collectie Italiaanse wijnen en een selectie Portugese wijnen. Naast het proeven is er natuurlijk ook de gelegenheid om de wijnen te kopen. Vanzelfsprekend geldt ook voor deze wijn de vaste bijdrage per fles voor de Lions kas.

Kosten en Sponsoring

Kosten

De kosten voor deze avond zijn €10,- per persoon.


“Dreamnight at the Zoo” Dolfinarium

Het Dolfinarium nodigt eens per jaar chronisch zieke kinderen uit, die een avond in de watten worden gelegd. De gasten voor deze avond zijn zieke en gehandicapte kinderen die met hun families of begeleiders zijn uitgenodigd. Ook komend jaar verwacht het dolfinarium weer bijna 1800 gasten die deze speciale avond komen beleven.


Sponsors
Dankzij de bijdrage van vele leveranciers, partners en de medewerkers van het Dolfinarium is bijna alles tijdens deze bijzondere avond gratis!

De Lionsclub zal hiervoor een bijdrage schenken van €500,-