Trainingen die gaan over jou!

Schrijf je nu in!

Puur Assertiviteit


Voor wie

Ken je dat? Iemand vraagt je wat en eigenlijk wil je nee zeggen, maar ja dan vindt die ander je vast niet meer aardig dus zeg je maar ja. Of je wordt boos, waarom vragen ze dat nou weer aan jou? Je merkt dat dit je veel energie kost en zou dit graag anders willen. Deze training helpt je inzicht te krijgen in hoe assertief jij bent en biedt mogelijkheden om hier nog beter in te worden.

Wat

In deze training wordt theorie afgewisseld met oefeningen. De oefeningen maken dat je eerst gaat ervaren hoe het bij jou werkt en daarna ga je oefenen met een manier die prettiger is voor jou. Na de training ben je in staat om assertiever in het leven te staan.

De training duurt van 10.00-17.00 uur. Inclusief koffie/thee en een lunch. Kosten 135,-


Data 2015: 31 oktober en 13 december


Kijk op www.puurinstaat.nl voor onze trainingsdata in 2016

Minimale deelname 6 personen, maximale deelname 20 personen.

Puur communicatie met NLP

Voor wie?

Je hebt vast wel eens van NLP gehoord. Wat is dat nou precies, wat kan je ermee en wat levert het je op? In deze training maak je kennis met NLP en krijg je tools op het gebied van communicatie die jou verder helpen in je toekomst.

Wat?

Theorie wisselt zich af met oefeningen. Je krijgt uitleg over NLP en krijgt inzichten over je eigen manier van communiceren. Waar zie jij nog groeimogelijkheden bij jezelf en hoe kan je dat aanpakken. NLP staat voor Neurolinguistisch Programmeren, hoe praat je en hoe denkt je? Hoe werkt jou programma en hoe uit je dat. Schrijf je nu in voor deze training!

Kosten: 135,- (inclusief BTW)

Data 2015: 1 november en 12 december.


Deze training duurt 1 dag van 10.00 – 17.00 uur. Inclusief koffie/thee, lunch en hand-out.

Minimale deelname 8 personen, maximale deelname 20 personen

Wij trainen met passie vanuit ons hart.

Coaching en training

Naast onze trainingen bieden wij ook coaching aan. In een coachingstraject ga je aan de slag met jou hulpvraag en maak je snelle stappen in de richting die jij op wil. Mail of bel ons voor een vrijblijvende intake en kijk wat coaching voor jou kan betekenen.