Sertan Pelte

My flyer

Een beetje over mezelf

Sertan Pelte, 18 jaar en wonend in Gorinchem. Ik ben geboren op 14 augustus 1995, geboren in Gorinchem. In het heden ben ik werkzaam bij de McDonald's in Gorinchem als een crewlid, ook voetbal ik graag en ben van plan om terug te gaan naar mijn oude club Unitas. Mijn hobby's zijn voetballen, gamen, werken en uitgaan met vrienden. Ik studeer voor Commercieel medewerker binnendienst/ Bank en Verzekeren op het Da Vinci College in Dordrecht.

About my hobby's

McDonald's

Werken bij de McDonald's is leuker dan ik dacht. Ik had verwacht dat het heel zwaar zou zijn, dat ik er vrij weinig van zou begrijpen en dat het maar voor even zou zijn. Ik ben blij hoe het uiteindelijk is gelopen, het is erg gezellig elke werkdag en ik ga er met zin naartoe. Het werk was niet moeilijk op te pikken als je, je er maar voor inzet, het valt mee qua hoe zwaar het werk is, ik vindt het fijn om te werken sinds ik daar werk.

Voetbal

Voetbal is hetgeen wat ik het allerliefst doe wanneer ik tijd heb. Ik speel al sinds mijn 8e voetbal. Samen met vrienden op het pleintje heb ik het geleerd en een paar jaar later zat ik op mijn eerste voetbalvereniging. Ik kijk ook heel graag voetbal. Ik geniet ervan om naar wedstrijden te kijken van de Engelse, Duitse, Spaanse, Franse en Nederlandse competitie. Tijdens het spel ben ik een teamspeler en een doorzetter, ik geef alles wat ik heb en speel altijd 100%. Niet je best doen is net zo erg als helemaal niks doen.