Concert de la Filharmònica de Viena

Teatre Fortuny - Reus

Descripció de l'acte

Aprofitant la festivitat de Sant Pere, l'Ajuntament de Reus ha aconseguit que la destacada filharmònica de Viena, conuguda per interpretar el concert de cap d'any, actuï en el Teatre Fortuny de Reus.

Es podrà gaudir de grans composicions musicals, com "La novena simfonia de Beethoven", fragments de "La Flauta Màgica" de Mozart, o "La Marxa Radetzky" de Johann Strauss, entre altres obres mestres.

Aquest concert segur que serà increïble i inoblidable i tot un plaer per als nostres sentits escoltar unes composicions magistrals interpretades amb una gran qualitat.


Concert de música clàssica interpretada per la Filharmònica de Viena

Friday, June 28th 2013 at 8:30-10:15pm

4 Plaça de Prim

Reus, Tarragona

PREU PER ENTRADA:
  • 60€ a platea
  • 50€ al primer pis
  • 45€ als pisos superiors


Agenda

8:00- 8:25pm: Tast de vins del Priorat al vestíbul del teatre, preu inclòs amb l'entrada.

9:15- 9:30pm: Intermedi amb un petit piscolabis.
Recomanacions

Els ha passat mai que mentre parlaven els interrompien o algú feia sorolls que no permetien que els que l'escoltaven ho sentissin bé. O que vostès estiguéssin escoltant però no sentia bé el que es deia perquè alguna persona parlava quan no tocava. Per aquest motiu, perquè la gent que ve al concert vol escoltar música i no gent parlant, li demanem que durant el concert s'abstingui de fer sorolls que puguin molestar a altres persones o als mateixos músics.