SESSIÓ DE RECURSOS MUSICALS

Amb l'autora del material: Veronika Kinsky

AQUEST DISSABTE 16 DE FEBRER de 2019

SESSIÓ SOBRE els Quadres d’una exposició de Mussorgski

Sessió 8: de 9:45h a 11:45h

Professora: Veronika Kinsky

Dirigit a professionals que treballin amb infants de 6 a 14 anys


Coneixerem més a fons diferents aspectes de l’obra “Quadres d’una exposició” de Mussorgski. Interactuarem amb els temes musicals i visuals que ens presenta per mitjà del cant, els instruments musicals, el llenguatge, les arts escèniques i les arts plàstiques. Es donaran idees per treballar amb diferents edats tant les peces de manera aïllada, com per treballar el tema com a projecte per a un semestre sencer amb la possibilitat de fer un espectacle final.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

i també ...
Sessió 9: de 12:00h a 14:00h

Improvisació a l’instrument per acompanyar el moviment

Professora: Veronika Kinsky

Dirigit a professionals que treballin a partir del moviment amb qualsevol edat


La improvisació musical del docent per ajudar a l’aprenentatge dels alumnes és una eina molt valuosa. En aquesta sessió aprofundirem en l’observació de diferents qualitats del moviment i aprendrem a acompanyar-lo musicalment i a dialogar-hi amb tota mena instruments (de percussió, de placa, de vent, de corda, etc). En cas de tocar un instrument, cal portar-lo per a la sessió.

TAMBÉ PODRÀS ADQUIRIR AQUEST NOU LLIBRE QUE JA HA SORTIT A LA VENDA!!

QUADRES D'UNA EXPOSICIÓ

Des d'avui ja pots adquirir el nou exemplar de propostes pedagògiques Quadres d'una exposició, un conjunt d’activitats pensades per aproximar-se a les diferents parts de l’obra des d’àmbits artístics varis: el moviment, la interpretació amb instruments de placa, la dramatització teatral, el dibuix i la cançó. I amb un CD amb músiques originals pensades per a endinsar-se de manera vivencial i comprendre millor una de les obres musicals més emblemàtiques de la música programática.

L’objectiu principal d’aquest llibre+CD és despertar la imaginació, l’escolta, la sensibilitat, la curiositat i la creativitat des de l’etapa infantil fins al cicle superior de primària a través de la música i el moviment.


Autors dels textos: Veronika Kinsky

Música: Modest Mússorgski

Piano: Daniel Ligorio

Il·lustracions: Vanessa Linares


Us proposem
: un material adreçat Mestres des d’educació infantil fins a cicle superior de primària. Mestres de música i dansa. Estudiants de pedagogia i magisteri. Educadors i persones interessades en l’educació a través de la música i el moviment.


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat