Intensive Online

Fase 1

Big image

Lieve cursist,

De eerste week zit erop! Nog even en we bereiken het startpunt. Dan gaat er een streep onder het verleden en mogen we beginnen aan de creatie van de ultieme droom. Maar voordat het zover is, maken we de komende dagen nog even contact met alles wat er achter je ligt. Accepteer jij jouw afdruk? Heb je alles losgelaten wat niet meer bij jou past? Heb je ├ęcht alles uit de opdrachten gehaald of laat je nog iets liggen? Wees eerlijk naar jezelf en haal er zoveel mogelijk uit. Hoe sterker jouw intenties, des te groter het resultaat!


Velen van jullie hebben per e-mail of op het forum laten weten dat er al van alles in beweging is gekomen en daar wil ik iedereen voor bedanken! Blijf vooral delen met elkaar. Tenslotte zijn we allemaal met elkaar verbonden en zitten we in hetzelfde proces.


Veel succes de komende week!


Van hart tot hart,


Janosh

Het kind in jezelf

Deze week is het belangrijk om weer het kind in jezelf toe te laten. Het kind dat wil spelen, ontdekken, genieten. Het kind dat door alle ervaringen in het verleden naar de achtergrond is verdwenen. Maak er contact mee, zodat je puur en zuiver kunt accepteren waar je staat.


Om je daarbij te helpen, heb ik een nieuwe meditatie voor je. Log in en klik op de button 'Extra meditatie'.


Daarnaast nog een extra oefening om contact te maken met je innerlijke kind: download de kleurplaat op de downloadpagina. Neem een moment voor jezelf deze week en maak contact met je innerlijke kind. Voel je weer kind en kleur de kleurplaat met de kleuren zoals het voor jou op dat moment voelt. Geniet ervan!