Bitcoin Trader Ervaringen 2020

Is uitbetaling van 1.300€ per dag daadwerkelijk mogelijk?

Ervaringen met Bitcoin Trader

Bitcoin Trader is een software ontwikkeld door Gary Roberts in 2017 die automatisch handelt in Bitcoins door de markttrends te volgen. Het systeem zou 0,01 seconde sneller transacties uitvoeren dan zijn concurrenten. In deze review van Bitcoin Trader willen we zien of de software oplichting is of niet.


De Bitcoin Trader-app kan zelfstandig handelen en ontlast u van het manuele proces van het kopen en verkopen van Bitcoin op een beurs. Een geweldige kans voor alle beginners, u hoeft zich alleen maar te registreren om een investering te doen, u kunt dan de automatische handelsfunctie als hulpmiddel gebruiken.


De software kan worden gebruikt om Bitcoin en vijf andere cryptografische valuta's te verhandelen. Het zou mogelijk moeten zijn om ten minste 1.300 euro per dag winst te maken met een investering van slechts 250 euro, wat de minimale handelsvergoeding van de software is.


Maar is Bitcoin Trader echt betrouwbaar? Lees onze recensie om alles te weten te komen over deze software.

Big picture

Wat zijn de voordelen van Bitcoin Trader? Onze test!


Net als Bitcoin Loophole en Bitcoin Revolution heeft Bitcoin Trader bewezen een van de meest betrouwbare geautomatiseerde handelsplatformen te zijn. De software heeft verschillende aspecten die ons ervan overtuigd hebben dat het een goed idee is om er handel mee te drijven. Hier zijn er een paar:


 • Bitcoin Trader is eenvoudig te gebruiken. Om het te gebruiken, heb je geen ervaring, een financieel expert, programmeur of een begrip van crypto valuta nodig. Het enige wat u hoeft te doen is uzelf vertrouwd te maken met het handelsplatform, op "auto trade" te klikken en te wachten tot uw rekeningsaldo stijgt.

 • Bitcoin Trader biedt een uitstekende klantenservice. U kunt te allen tijde contact opnemen met de klantenservice. Op de website staat dat het personeel 24 uur per dag beschikbaar is. In onze test probeerden we overdag contact op te nemen met het personeel en zij reageerden vriendelijk en behulpzaam binnen enkele minuten.

 • Er is een demoversie beschikbaar. Met deze handelsrobot kunt u proberen te handelen in de demomodus voordat u een storting moet doen. Deze functie is niet vanzelfsprekend, aangezien slechts enkele robots dergelijke demorekeningen aanbieden. Maar ze zijn een grote hulp, vooral voor beginners of gebruikers die nieuw zijn in het platform.

 • De handel in demomodus stelt nieuwkomers in staat zich vertrouwd te maken met de functies, tools, handelsmogelijkheden en alle andere middelen die beschikbaar zijn op het platform. Zodra u klaar bent om echt te gaan handelen, kunt u eenvoudigweg geld op uw rekening storten en meteen beginnen te handelen.

Wat is Bitcoin Trader en hoe werkt het precies?

Terwijl makelaars veel tijd en moeite moeten besteden aan het zelf verzamelen van alle informatie om de potentieel meest winstgevende investering te vinden, is Bitcoin Trader ontworpen om het onderzoek automatisch binnen enkele minuten te doen.


De software maakt gebruik van het laatste nieuws en statistieken om ervoor te zorgen dat dit gebeurt. Dit betekent in principe dat de robot, voordat hij begint met het kopen en verkopen van crypto valuta, eerst automatisch de markt afspeurt naar relevante informatie.


Deze handelsrobot wordt echter zelden geacht onrendabele transacties te plaatsen, wat een van de aspecten zou kunnen zijn die Bitcoin Trader zo populair hebben gemaakt.


Het programma is eenvoudig te gebruiken. Het belangrijkste dat u moet weten is dat het onafhankelijk van de input van de gebruiker werkt. Je hoeft er dus niet de hele dag mee bezig te zijn, het programma is 100% geautomatiseerd. U hoeft zich alleen maar te registreren, een rekening aan te maken, geld te storten en u bent bijna klaar.


Vanaf dat moment hoeft u slechts enkele minuten per dag te besteden aan het instellen van de voorkeuren en het activeren van de automatische handelsmodus. Dan zal de handelsapplicatie transacties zelfstandig plaatsen, net als bij een belegger.


Bitcoin Trader is niet de enige automatische handelsrobot. Naar onze mening zijn Cryptosoft en Bitcoin Code even betrouwbaar. Zelfs met deze apps hoeven gebruikers niet handmatig te handelen en worden transacties met hoge nauwkeurigheid binnen enkele minuten geplaatst.


Zoals u misschien al weet, is de cryptovaluta-markt zeer volatiel, wat betekent dat de markt constant van richting verandert. Dit kan leiden tot verliezen, ook al heeft de robot het geld goed geïnvesteerd. Zelfs als de app beweert dat dit zeldzaam is, is het nog steeds mogelijk. Wees u dus altijd bewust van de risico's van investeringen.

Big picture

Is Bitcoin Trader Fake?

Is de software frauduleus of niet? Volgens de reviews die we online hebben gevonden, wordt Bitcoin Trader niet verondersteld betrouwbaar te zijn, maar we geloven dat autohandelsbots veel te hard worden beoordeeld omdat het een relatief nieuwe uitvinding is.


We hebben geprobeerd ons te bevrijden van dergelijke vooroordelen en hebben zojuist het platform getest. In het volgende zal ik u de resultaten vertellen, zodat u zich een beter beeld kunt vormen. We speelden ook met verschillende instellingen, waaronder tijdschema's en handelsstrategieën zoals Fibonacci, om de beste resultaten te krijgen.

Is Bitcoin Trader-fraude of niet? Onze testresultaten!

Na onze test van de trading software hebben we de volgende conclusies getrokken:


 • Dankzij de software moet het mogelijk zijn om een mogelijk rendement van 88% te behalen. Dit is een zeer goed resultaat.

 • De software is gratis. Er lijken ook geen verborgen kosten te zijn.

 • Er is een demoversie beschikbaar. Zo kan u zich vertrouwd maken met de software en de bediening ervan zolang het nodig is. Pas als je je klaar voelt, stort je daadwerkelijk geld om te ruilen.

 • Onze analyse toont aan dat sommige gebruikers tussen de 200 en 1.000 euro per week zouden verdienen bij het handelen met deze robot.

 • De transacties worden gedaan via een online makelaars. Dit betekent dat als u investeert in de auto-modus, uw investeringen automatisch worden geplaatst op digitale activa via een online makelaar die dergelijke investeringen ondersteunt.

 • De app is zeer functioneel. Zelfs als beginner kun je snel leren hoe je het moet gebruiken.

 • Maar de risico's van auto-trading blijven bestaan!

Wees u bewust van het volgende:


Investeringen zijn altijd risicovol. Wij adviseren elke toekomstige investeerder om te beginnen met een investering van maximaal 250 €. Gebruik de demoversie om uzelf vertrouwd te maken met de software voordat u investeert. Voordat u een storting doet, moet u ervoor zorgen dat u genoeg geld heeft om in uw levensonderhoud te voorzien. Spendeer niet uw laatste geld.

Big picture

Bitcoin Trader Login - Dit zijn de stappen om te registreren:

Wilt u weten hoe zich te registreren? We hebben de nodige stappen voor u samengevat.Stap 1: Registratie/aanmelding


De registratieprocedure is vrij eenvoudig. Gemiddeld mag de registratie niet langer dan 1-2 minuten duren. Het bestaat uit slechts drie stappen en is volledig vrij. Voor de eerste stap wordt u gevraagd naar uw volledige naam en e-mailadres.


Zodra u op "doorgaan" klikt, gaat u naar de volgende stap waar u gevraagd wordt een wachtwoord aan te maken. Het mag niet korter zijn dan 6 karakters en bevat zowel cijfers als letters.


In de laatste stap wordt u gevraagd om uw land te selecteren en uw telefoonnummer in te voeren. Zodra deze drie stappen zijn voltooid, klikt u op de knop "Registreer nu" om in te loggen.Stap 2: Inleg


Zodra het registratieproces met succes is afgerond, kunt u op elk gewenst moment inloggen op uw account. Om live te gaan handelen, moet je een storting doen. Het minimumbedrag is 250 €. Je moet niet beginnen met grotere bedragen, tot je 100% zeker weet wat je doet, dan kan je de bedragen langzaam verhogen.


Het web-platform accepteert verschillende vormen van betalingswijzen voor stortingen. Stortingen kunnen het beste worden gedaan met een creditcard.


De betalings-gateway voor online transacties is beveiligd met SSL om diefstal van financiële gegevens te voorkomen.Stap 3: Demohandel


De software stelt u in staat om alleen in de demo-modus te gaan handelen. We raden deze stap sterk aan voor nieuwe gebruikers omdat het u de mogelijkheid geeft om uit eerste hand te ervaren hoe het zou zijn om echt geld te verhandelen op het platform.


De demorekening geeft u niet alleen toegang tot alle handelsfuncties en -mogelijkheden, maar stelt u ook in staat om transacties te plaatsen met een demosaldo.


Zodra u dit krediet hebt opgebruikt en u zeker weet hoe het handelsplatform werkt, kunt u echt geld op uw rekening storten en beginnen te handelen.Stap 4: Handelen


Nadat u een storting heeft gedaan, bent u nog maar een laatste stap verwijderd van de start van de handel.


U moet dan een aantal instellingen maken, waaronder het bedrag dat u voor elke transactie wilt investeren, het maximale bedrag per transactie per dag, de winst die u per dag wilt maken, enzovoort.


U kunt ook instellen welke valutaparen u wilt verhandelen, zoals XRP/EUR, BTC/EUR, BTC/USD, enz.

Big picture

Heeft Bitcoin Trader een goede reputatie? De adviezen van deskundigen en getuigenissen

Winsten/Betalingen


Bitcoin Trader beweert dat haar gebruikers gemiddeld €1.300 per dag verdienen. Hoewel we dergelijke winsten niet kunnen garanderen, lijken de gebruikersbeoordelingen op de site en elders veelbelovend.


Het is echter moeilijk voor nieuwe gebruikers om dit soort winst te maken, omdat ze meestal minder geld investeren, wat wij zeer redelijk vinden. Gebruikers die meer geld investeren zijn degenen die verondersteld worden meer winst te kunnen maken.

Storting / Opname

Het opnemen en storten van geld bij Bitcoin Trader is zeer eenvoudig. Opnames worden meestal binnen enkele uren verwerkt, terwijl andere robots er meestal dagen over doen. Storten is eenvoudig, het enige wat u hoeft te doen is een van de beschikbare betaalmethoden te selecteren, erop te klikken, uw gegevens in te vullen, het bedrag in te stellen en u bent klaar.

Kosten


Met de Bitcoin Trader zijn er geen verborgen kosten, zoals soms het geval is bij sommige andere robots. Er zijn geen verwijzingskosten, geen commissies en de registratie is volledig gratis.

Klantendienst


U kunt altijd contact opnemen met de klantenservice via e-mail of live chat. Zij zullen u waarschijnlijk kunnen antwoorden en helpen.

Bitcoin Trader FAQ - De meest gestelde vragen

Ik heb de meest gestelde vragen over Bitcoin Trader en de juiste antwoorden voor u geselecteerd.


Is Bitcoin Trader oplichterij?

Bitcoin Trader is een bitcoin trading software, ook bekend als Bitcoin Robot, ontwikkeld door Gary Roberts om beleggers te helpen met het verhandelen van Bitcoin. Er zijn online geruchten en beschuldigingen over Bitcoin Trader als frauderobot, maar er is geen bron te vinden om dit te bevestigen. Meestal zijn dit concurrenten die deze geruchten verspreiden.


Is er een minimale storting nodig om Bitcoin Trader te gebruiken?

De Bitcoin Trader software van Gary Roberts is gemaakt voor gratis gebruik. Er is echter een vergoeding voor het werken met een van de makelaars die in het platform geïntegreerd zijn. Het bedrag dat u investeert is het bedrag dat u moet besteden aan live-transacties. De minimale som is 250€.Is er een Bitcoin Trader App beschikbaar?

Er is geen speciale Bitcoin Trader-app voor mobiele telefoons, maar u kunt wel toegang krijgen tot uw Bitcoin web-account via uw mobiele browser. Bitcoin Trader is compatibel met zowel de desktop als de mobiele versie van een browser en u kunt het dus ook op dezelfde manier op uw mobiele telefoon gebruiken.