Danscentrum Beesd

gaat van start

Let's move and feel the music...!

Dansen voor fun en de gezelligheid? Of kom je een basis leggen voor een danscarrière? Bij ons is alles mogelijk. Wij staan klaar om jouw danswensen op het gebied van latin, ballroom, hiphop, showdance en streetdance in vervulling te laten gaan.
Na de succesvolle tv programma's So you think you can dance en The ultimate dance battle is dansen niet meer weg te denken. Dansen is van deze tijd!
De danslessen zijn geschikt voor ieder niveau, je kunt meedoen of je nu wel of geen danservaring hebt.

Het aanbod,..

- Dancekids (7 tot 10 jaar)
Tijdens deze lessen komen er verschillende dansstijlen aan bod, waarbij er op verschillende muziekstijlen gedanst wordt. Kinderen leren hierdoor op speelse wijze hun bewegingsmogelijkheden kennen, ontwikkelen een goede houding en ritme gevoel.

- Popshowmusical ( vanaf 9 jaar), dit is een verzamelnaam voor verschillende dansstijlen. Zo werken we de ene keer aan een musical choreografie en de andere keer een show/streetdance. Ook in deze lessen zullen verschillende dansstijlen aan bod komen.


- Show/streetdance ( Vanaf 12 jaar)
Naast dat de leerlingen een choreografie aangeleerd krijgen werken we ook aan houding en techniek waardoor de uitvoering van de dans beter tot uiting komt. Dit word op spelende wijze toegepast.


De lessen duren 45 min per les.


Contact opnemen voor een gratis proefles? Stuur dan een e-mail naar Danscentrumbeesd@live.nl

Locatie

De danslessen worden gegeven in de Dorpskring Beesd aan de Voorstraat.
De lessen worden gegeven op de woensdagmiddag.
Indien er vragen of onduidelijkheden zijn verneem ik dit uiteraard graag.
Zit je op de middelbare school en komt woensdagmiddag niet uit? Stuur mij een e-mail met je gegevens en ik zal contact met je opnemen!