Festmiddag på Bøf & Ost Lørdag

12. April - Singles only, alder ca. 26-42 år

Vi serverer en god lørdag aften i godt selskab med 40 jævnaldrende singler.

Du er inviteret til en skøn lørdag aften. Du kan komme alene eller sammen med en ven/inde. Alle kommer for at lære dig at kende og vi ved erfaringsmæssigt at det er superhyggeligt. Alle er singler og i kommer allesammen for at lære hinanden at kende.


Praktik:


Fredagen før bliver i inddelt i grupper af 5. Hver gruppe kan efter egen aftale mødes inden middagen og få en drink. De fleste synes det er meget rart, at have styr på et par ansigter, inden selve middagen. Kl 19.30 mødes i alle på restauranten. I bliver modtaget af en venlig tjener som følger jer til bords. I vil altid være lige mange mænd og kvinder (+/-2)


Du / I skal melde jer til på Runningdinner.dk

Velkommen til Runningdinner.dk

Vi tror på, at det ærligste møde mellem to mennesker, sker med øjenkontakt. Det er det, som vi skaber. Øjenkontakt mellem tusindevis af singler og det har vi gjort i mere end 12 år. Vi har specialiseret os i at lave skønne events ude i den virkelige verden. Vi glæder os til at lære dig at kende. Vi glæder os til at hjælpe dig med at krydse spor med din "eneste ene". Det er ikke uden grund at mere end 20.000 singler deltager i vores events, det gør de fordi at det er sjovt og fordi de gerne vil lære DIG at kende. Det kræver kun - at du også kommer!

Kærlig hilsen og med ønsket om gengældt kærlighed til alle