De eerste school week

Maandag 8 september- vrijdag 12 september

Help!!!

Het thema van de eerste week was toch echt wel alle problemen metBB, email, wifi, school pasjes en kluisjes.

Zoals gewoonlijk was de eerste week weer een grote chaos. Het eerste probleem was dat iedereen op Blackboard moest kunnen, zijn mail moest kunnen gebruiken en daarvoor moest je je eerst aanmelden op het wifi. Allemaal natuurlijk veel gedoe, erg onduidelijk allemaal weer totaal onlogisch in mijn ogen. Daarna de kluisjes. Voor een kluisje moest je een school pas hebben en voor een school pas moest je een foto laten maken, dat had nog bijna niemand. Inmiddels heeft iedereen een foto maar nog niemand een pasje en dus ook geen kluisje. En iedereen kan gewoon op bb en het wifi.

leuke klas.

Behalve vervelende dingen is er ook een heel leuk ding.Ik zit namelijke in een top klas. Na de twee introductie dag gingen we al met een groepje lekker een terrasje pakken in Utrecht en dat hebben we nog twee keer herhaald. We hebben ook een groepsapp en al een bucketlist voor dit school jaar gemaakt. Natuurlijk gaat dit alles niet ten kosten van de echte reden dat we hier zijn. Namelijk ons diploma halen.

De lessen

We hebben hebben natuurlijk ook al veel nieuwe lessen gehad. Ik vond het heel erg jammer dat het niveau zo laag lag in de eerste week. Ik had bij de meeste lessen wel echt het idee 'ben ik hier serieus mijn bed voor uitgekomen'. Maar gelukkig waren er ook nieuwe leuke vakken zoals ontwikkeling psyologie, spelontwikkeling en crea.