3FM Serious Request

Help de allerkleinsten

Wat is serious request?

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie DJ’s van 3FM zich zes dagen lang op in een glazen studio. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. In 2012 staat het Glazen Huis in Enschede voor hulp voor de babysterfte wereldwijd.

ROC friese poort en serious request!

Ook ROC friese poort steunt serious request. Onder leiding van Conrad Berghoef doen wij vrijwillig mee aan een lesmarathon. Dat houdt in dat wij 24 uur op school blijven en lessen volgen. Hiervoor zoeken wij sponsors die ook aandacht willen geven aan de allerkleinsten. Ons doel is om €5000,- in te zamelen.

Sponsor mij en steun serious request

Ook ik ga dit jaar meedoen aan de lesmarathon. Ik ben bereid om 24 uren op school lessen te volgen om ervoor te zorgen dat ook zij een kans maken op een leven.

Daarom zoek ik sponsors. Wil jij mij helpen bij het inzamelen van geld voor serious request 2012? Doneer dan een bedrag en help mee. Ik hoop dat meerderen hier graag voor op komen en ieder kind een leven gunt.