Wella

Во склоп на фризерскиот салон WELLA ,ви нудиме и МАСАЖИ


Релакс масажа:

30 минути - 250 ден.

45 минути - 350 ден.

60 минути -500 ден.


Антицелулитна масажа:

350 ден