-Malú-

"Tot el que soc es per ell."

Big image
Maria de Lucia, mes coneguda con a Malú, ja que es el seu nom artistic, el nom de Malú el va inventar la seva tia Reyes perque deia que Maria de Lucia era un nom molt gran per una coseta tan tetina i mona.
Va néixer envoltada de talent, art i música. És filla dels cantants Pepe de Lucía i Pepi Benítez, germana de José de Lucía i neboda del cèlebre guitarrista Paco de Lucía. Tambè es coneguda per el seu Padrí Alejandro Sanz. Un padri en el ambit musical és qui per per primera vegada el representa o el dona a coneixer.
La seva carrera va començar cuan ella només tenia 15 anys, el seu objectiu principal cuan va començar a cantar era alliverarse del col·legi sente tenir moltes espectatives en el món de la música. El seu primer album " Aprendiz" va començar a arrasar en les listes de ventes, aconseguint vendre mes de 650.000 copies venudes només en España, y cuatre discs de platì.


Actualment porta més de 17 anys als escenaris, postulant-se com una de les artistes més assentades del pop espanyol. Així mateix és una de les artistes espanyoles amb més guardons i nominacions a nivell nacional i internacional amb:
-10 Premis Dial
-5 Premis 40 Principals
-1 Premi Ondas
-6 nominacions als World Music Awards
- 2 nominacions als Grammy Llatins, entre d'altres.

Fora dels escenaris, és reconeguda per la seva implicació en diferents causes solidàries participant amb organitzacions com Creu Roja, Unicef, Save the Children, Greenpeace i per la seva defensa a ultrança dels animals col·laborant amb protectores i altres associacions.
Big image
Malú - Aprendiz (con letra)
malu - no voy a cambiar
Malú va dir que cada un dels seus tatuatjes representa una história.
Aquestes son les seves histories.
Big image

Aquest es el gran cambi fisic d'aquesta gran artista.

Això és tot el que us puc dir d'aquesta artista mundialment coneguda.
Esper que us hagi agradat molt.