De Natuur Partij!

Een gezondere natuur is een gezondere mensheid!

Wie wij zijn

Wij, de Natuur Partij, staan precies voor wat de naam al zegt: de Natuur.


Wij zijn niet echt een partij die de grootste willen worden. Wij willen alleen maar gehoord worden. Zodat de mensen die net als wij het gevoel krijgen dat het met de natuur niet zo goed gaat zich niet in de steek gelaten voelen. Dat er wel degelijk een partij is in de politiek die voor hen opkomt. Dat is waar wij ons voornamelijk op focussen.

Met 4 of 5 zetels zijn wij al lang blij! We worden tenslotte gehoord.

We zijn een jonge partij.


In 2017 zijn er weer verkiezingen!

Wij doen dan voor het eerst mee. Uiteraard hopen we dat als u, net als wij, om de natuur geeft en dat we samen aan een betere gezondere wereld kunnen werken.

Wat geschiedenis

Heel veel geschiedenis is er niet te vertellen. Wij zijn namelijk een partij die, als u dit in 2015 leest, pas in dat zelfde jaar is opgezet.

Het idee was er al langer maar nu kan het eindelijk ten uitvoer gebracht worden!

De partij is opgericht door Daneel Akers, onze partijleider.

Hij werd geïnspireerd door organisaties als Greenpeace en WNF.

Het moet toch ook op een politieke manier kunnen inplaats van altijd alleen maar actie voeren?

Daaruit is deze partij dus ontstaan.

Steunt u Greenpeace, maar hoeft het geweld en het dwarszitten niet van u?

Dan weet u nu waar u op moet stemmen!

Onze ideeën

In een notendop:

In 2018 willen wij dat er een regeling is die er voor zorgt dat er voor iedere gekochte elektrische auto 2 oplaad palen worden geplaatst. Dit wordt betaald door de verhoogde accijnzen die over brandstof betaald dienen te worden.

Wij gaan er voor zorgen dat er op scholen speciale milieulessen worden gegeven. De volgende generatie dient er op attent te worden gemaakt dat het hun taak is om deze wereld weer gezond en leefbaar te maken. De flora en fauna moet weer aansterken!

Milieudelicten dienen harder gestraft te worden. Dit geld ook voor drugsdumpingen. Dit moet gebeuren in de vorm van een taakstraf afhankelijk van de hoeveelheid. Dit kan verschillen van een half uur tot 120 uur.

Eten dat in restaurants niet opgegeten wordt moet naar speciaal daarvoor gebouwde restaurants gebracht worden waar mensen met een WW uitkering gratis kunnen eten als ze aankunnen tonen dat ze niet veel geld hebben. Restjes of niet, het is voedsel en dat dient niet weg gegooid te worden.

Het lijkt ons een goed idee als carpoolen gestimuleerd wordt. Dit zou je kunnen doen door speciaal daarvoor ontworpen bewaakte parkeerplaatsen te bouwen. Je komt er alleen in als je aan kan tonen dat je ook echt daadwerkelijk aan het carpoolen bent.

Softdrugs dienen gelegaliseerd te worden. Ons inziens moet de staat zijn die de prijs en kwaliteit bepaald. Hierdoor verdiend de staat er aan en is de prijs zo laag dat de dealers en georganizeerde misdaad niet genoeg verdienen en ten onder gaan. Zij druipen af. Te sterke drugs komen dan minder voor, de prijs kwaliteit kan beter geregeld worden en het residu van de drugs kan op een natuurvriendelijke manier worden vernietigd.

Met de inkomsten van het verkopen van drugs kunnen XTC laboratoria opgerold gaan worden.

Contact

(aangezien dit een schoolopdracht is, klopt er helemaal niets van de onderstaande namen en adressen. Ik heb gewoon maar wat ingevoerd!)