Stage lopen bij NH Hotel Zandvoort?

Dat is mogelijk!

Algemene informatie

Het hotel NH Zandvoort ligt tussen de duinen en het Noordzeestrand aan de boulevard van Zandvoort. Het is een rustige omgeving en het dorp Zandvoort en het Circuit Park bevinden zich op loopafstand. Haarlem is slechts tien minuten rijden verwijderd en Amsterdam, Schiphol en de beroemde tulpentuinen van de Keukenhof zijn binnen een half uur te bereiken. De duinen en het bos bevinden zich dicht bij het hotel en bieden schitterende mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Voor hen die een paar rondjes willen oefenen: de Kennemer Golf & Country Club ligt op slechts drie kilometer van het hotel.

Het NH Zandvoort heeft 213 ruime, comfortabele en stijlvol gemeubileerde kamers evenals 21 natuurlijk verlichte vergaderkamers, waarvan een paar uitzicht op zee hebben.
Het over zee uitziende Meer restaurant serveert een uitstekende verse mediterrane keuken. Gasten kunnen ook terecht in de Fuego-bar voor een à-la -cartemaaltijd. Het hotel NH Zandvoort beschikt ook over een zomerterras dat wordt bediend vanuit een speciale strandbar die uitkijkt op zowel de boulevard als het strand; de perfecte omgeving voor een rustig drankje of een lichte lunch of diner met uitzicht op zee.

NH Zandvoort biedt een reeks activiteiten in en om het hotel. Deze omvatten strandsporten, zwemmen, een race-circuit, kook- en proeflessen, evenals wandelingen door het landschap en langs de kust en fietsroutes. Het biedt ook fietsenverhuurservice, kaartjes voor het plaatselijke zwembad, een speciaal kinderspeelgebied en het wellnesscomplex Dunes. Door de verschillende faciliteiten is het hotel voor meerde doelgroepen toegankelijk. Voor de Leisure gast en de business gast.

Stage lopen als Frontoffice medewerker iets voor jou?

Ben jij enthousiast? Doelgericht? Klantvriendelijk en flexibel? Ben jij zelfstandig en is je talenkennis goed? Dan is stage lopen bij NH hotel Zandvoort zeker iets voor jou! Op onze site www.nh-hotels.nl kun je meer informatie vinden over het hotel en de functie eisen. Ook lees je wat de voordelen zijn als je medewerker bent bij NH hotel. Voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar ons op.