Samsung stopt met Oled scherm!

is het einde van de Samsung Oled scherm in zicht?

Samsung verlaat Oled markt

samsung kondigt aan te stoppen met het inoveren van Oled schermen en blijft ook weg op de markt voor Oled schermen. dat heeft Kim Hyun-Seok, hoofd van de tv-afdeling van Samsung vandaag bekent gemaakt in een persconferentie in Zuid-Korea. het bedrijf zegt dat het Oled scherm een revolutioner product is en dat het in de toekomst zeker terug gaat komen maar op dit moment te duur is om te produceren en op de markt te blijfen.(120)


Samsung kondigde eerder al aan om een pauze te nemen met het produceren van de Oled televisie's maar had geen datum geprikt om de productie van Oled schermen weer op te pakken. destijds zetten zei de plannen van het bouwen van een Oled schermen fabriek in de vrieskast onder andere door de hoge productie kosten en de tegenvallende verkoop. En nu is Samsung erop gekomen om zich definitief niet meer te laten zien op de markt voor Oled schermen.(200)

efficient product

concurent

nu Samsung uit de markt gaat is er veel ruimte en minder concurentie voor de rivalen van Samsung. LG heeft al aangekondigt hun Oled schermen uit te breiden en een groter assortiment Oled schermen aan te bieden met de nieuwste stufjes. (325) ook heeft apple laten weten vanaf volgend jaar zich in de markt te gooien voor Oled schermen en de eerste Apple Oled prototypes begin volgend jaar te presenteren tegelijk met de nieuwe i watch.(360)

quantum dot

samsung heeft aangekondigd wel Quantum Dot schermen te produceren. Quantum dot schermen zijn verschillend van de normale lcd schermen door de pixels. samsung heeft aangegeven dat het product voor een lage prijs enin verschillende landen gaat worden uitgebracht en in verschillende soorten en maten. een groot assortiment zou meer klanten aanspreken en door de nieuwste snufjes erop zoals wifi zodat je op het internet kan surfen op je televisie of televisie kan kijken op je computer. de samsung Quantum Dot zal de vervanger van de Oled scherm worden voor een goedkopere prijs.( 484)