IbizaDreams Festival

Sponsorinformatie

Waarom sponsoring?

Het IbizaDreams Festival is een jaarlijks terugkerend festival in Winterswijk. Het staat bekend om haar gastvrijheid en is een ontmoetingsplek voor vele duizenden Ibiza liefhebbers uit de regio en daarbuiten. Waarom sponsoren? Wij bieden u een podium om uw betrokkenheid met de regio uit te dragen en uw product te presenteren aan ons publiek. Uw steun maakt het ons mogelijk de toegangsprijzen betaalbaalbaar te houden, daarmee blijft het festival toegankelijk voor iedereen.

Sponsorpakketten

Sponsorpaket IBIZA

Zichtbaarheid voor en tijdens het festival: uw naamsvermelding op de website, uw naamsvermelding op scherm in hoofdtent, uw naamsvermelding in de bedankadvertentie. Toegangskaarten: mogelijkheid tot aankoop vriendenparen en u ontvangt 2 entreekaarten voor een avond naar keuze.

Sponsorpakket BOHEMIAN

Zichtbaarheid voor en tijdens het festival: uw logo op de website, uw logo op 1/4 grootte van de schermen in de hoofdtent, uw logo in de bedankadvertentie.

Toegangskaarten: mogelijkheid tot aankoop vriendenparen en u ontvangt 2 entreekaarten voor een avond naar keuze.

Sponsorpakket GREEN

Zichtbaarheid voor en tijdens het festival: uw logo op de website, uw logo op 1/2 grootte van de schermen in de hoofdtent, uw logo in de bedankadvertentie.

Toegangskaarten: uw ontvangt 4 vriendenkaarten en uw ontvangt 8 entreekaarten voor een avond maar keuze.

Sponsoroverpakket HEAVEN

Zichtbaarheid voor en tijdens het festival: uw logo op de website, uw logo op schermgrootte in de hoofdtent, uw logo in de bedankadvertentie.

Toegangskaarten: u ontvangt 15 vriendenkaarten en uw ontvangt 10 entreekaarten voor een avond naar keuze.

Maatwerk

Stichting Brainstage komt u als sponsor graag tegemoet. Een productpresentatie, een personeelsevent, een gastoptreden of heeft uw zelf een origineel idee? Wij kijken samen. Met u naar de mogelijkheden.