Scoala Samanica-a doua tabara

16-20 Martie 2016 Plaiul Foii

TE ROG NU RATA INSTRUCTIUNILE DE INREGISTRARE DE LA SFARSIT

'Taking You Higher Pt. 3' (Progressive House Mix)

5 ZILE DE PREGATIRE, DISTRACTIE, TRANSFORMARE SI VINDECARE !

Dragi prieteni bine ati venit in Scoala Samanica si la al doilea seminar.

Timpul a trecut repede si suntem deja la al doilea seminar al Scolii Samanice. Sunteti pregatiti pentru o trezire puternica ?

Sunteti pregatiti sa intrati mai adanc in interiorul vostru si sa gasiti o conexiune profunda cu sufletul vostru ?

De aceasta data in cadrul taberei vom avea diferite initieri, printre care si ale tobelor.

Pregatitiva pentru invataturi profunde care va vor schimba viata

Namaste

Alexander

Pentru informatii privind Scoala Samanica faceti click pe linkul urmator:

SEMINARUL

Seminarul are scopul de a trezi esenta si energia noastra interioara, sa ne aduca intelegerea ca totul depinde de noi si ca avem totul la indemana ca sa cladim o viata fericita pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Numai pentru acest scop trebuie sa devii un saman...

Cine este un saman ?

Un saman in mod traditional era un om care avea acces la profundul adevar al Vietii sau la Spirit si cel care putea sa transmita acest profund adevar celorlalti oameni din trib sau din sat cu scopul ca ei sa traiasca sanatosi, fericiti, prosperi si cu un scop in viata. Cu cateva mii de ani in urma, oamenii nu erau evoluati in afara catorvavpersoane care jucau rolul de medium pentru majoritatea celorlalti.

Samanul era invatator, vindecator spiritual, mentor, povestitor, razboinic si conducator.

In acelasi timp era ca ceilalti, avand familie si traind din multe puncte de vedere o viata normala.

Cel mai important lucru era ca samanul putea sa aleaga sa-si traiasca viata astfel incat sa devina creatorul si nu victima propriei vieti...

Scopul scolii noastre este de a inspira oamenii sa-si traiasca viata ca un saman, adica in acord cu deciziile lor... Sa aduci acest mesaj cu tine cand vi la acest seminar si nu uita de ea pentru tot restul vietii tale !

In acelasi timp raspandeste acest mesaj la toti cei care sunt pregatiti, vor sa-l asculte si sa-l inteleaga.

Fii intotdeauna fericit(a) !

Acesta e Sarcina ta cea mai mareata de acum inainte !

Fii puternic(a) ! Fii Tu Insuti !

THE WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

Program

 • Practica Recapitularii – Revizuirea vietii. Scopul acestei tehnici este ca sa ne invete cum sa dezlegam firele conditionarilor pe care le-ai primit in copilarie. Imagineaza-ti ca un copac cu mii de frunze, ramuri mai mici si mai mari, trunchiul si radacinile. Noi ne traim viata la periferia acestui copac- in frunze- si vedem numai exteriorul. Daca frunzele nu sunt asa cum ar trebui sa fie, trebuie sa ne uitam ce se intampla in radacini. Acesta e lantul karmic. Intelegand tehnica recapitularii noi putem ajunge acolo si sa gasim adevarul sau motivul din cauza caruia viata noastra s-a desfasurat in acest fel iar noi ne purtam in felul in care ne purtam.

 • Exercitii de dimineata – Conexiunea cu Pamantul si cu natura. Din punctul de vedere al samanismului corpul nostru fizic este unul dintre cele mai importante vehicole. Avem memorii latente inmagazinate in corpurile noastre, iar sanatatea si conditia fizica joaca un rol important in evolutia noastra, in constiinta noastra si in abilitatea noastra de a actiona ca un saman, adica sa fiim in stare sa facem calatorii samanice. Dezvoltarea nostra ceea mai elementara presupune intarirea sufletului Kut, cea care ne conecteaza cu natura, iar corpul fizic este purtatorul acestei energiI. Putem spune ca corpul nostru este ca o baterie sau ca un incarcator electric care ne poate ajuta sa activam toate celelalte calitati si abilitati in noi. Facand exercitii fizice in natura in fiecare dimineata, noi activam aceasta baterie si il incarcam in vederea primirii beneficiilor izvorate din noi.

 • Dezvoltarea corpului eteric, a „corpului de vis” – Corpul eteric este unul dintre corpurile noastre energetice, de o anumita vibratie, care joaca un rol important in evolutia noastra ca saman. Cu acest corp energetic putem sa experimentam visarea constienta si in acelasi timp putem sa intensificam abilitatile noastre extrasenzoriale, intuitia sau telepatia. Pentru un practicant al samanismului acesta poate fi o sarcina pentru o viata. Cand corpul eteric devine solid ca stanca poti atinge „imortalitatea spirituala” si sa ramai total constient dupa moarte. O sa facem zilnic cateva ore de exercitii pentru dezvoltarea corpului eteric ( de vis). Teatru energetic samanic Aceste practici cu teatrul ne vor invata cum sa schimbam punctul nostru de perceptie. Este destul de greu sa va explic aceste lucruri prin cuvinte, dar este o usa pentru inceputul unei calatorii samanice in alte lumi. Aceste exercitii nu le facem numai pentru a ne aduce bucurie si emotii puternice dar ele au si un impact profund asupra sanatatii noastre psihologice si sunt deconditionatoare ale mintii, care tine punctul de perceptie blocat intr-un loc.
 • Dans Samanic Acesta e una dintre cele mai profunde tehnici pe care samanii le foloseau din vremuri foarte indepartate si care te va invata cum sa intelegi perceptia samanica asupra Vietii. Te va ajuta sa intelegi din punct de vedere energetic cine esti si cum totul vibreaza si exista in jurul tau. O sa fim conectati cu spirite si forme energetice printr-un dans liber care exprima vibratiile cele mai profunde al Sinelui Samanic (a energiei Esentei noastre) !!
 • Arte Martiale Esoterice. Aceste exercitii sunt cele mai puternice unelte pentru a intari capacitatea noastra de a „lupta” energetic, de a deschide si dezvolta corpul nostru vital (energia Soarelui), sufletul Kut si Tios, devenind intr-adevar puternici si invincibili la nivel energetic. Este o practica prin care devii un adevarat luptator la nivelul energetic astral ( se mai numeste astral karate)

 • Traditii Samanice - O sa intelegi cum functionau oamenii stravechi (samanii), ritualurile lor, viata lor si vei fii capabil sa implementezi aceasta cunoastere in viata ta. Spiritul samanismului este reprezentat de spiritul triburilor si a vietii primitive. Acesta este una dintre cele mai profunde parti ale intregului, si din aceasta cauza este important pentru omul modern sa exploreze aceste cai si ritualuri stravechi. In aceste practici o sa experimentam ritualuri stravechi din diferite traditii si calatoria samanica in sine.

 • Lucru cu Egoul- Mintea – Acesta este una dintre cele mai interesante si profunde practici pe care le putem face. Este un lucru profund cu asa numita radacina a mintii- EGOUL. Pentru multi samani, vindecatori, etc este considerat singurul factor care cauzeaza boli, probleme si suferinta. Acesta e radacina indentificarilor si lucrul de care scapi cel mai greu in aceasta viata ! Deci sa fii pregatit sa lucrezi cu tine insuti intr-o maniera profunda, ca sa sapi adanc in subconstientul tau si in educatia ta conditionata. Amintesti-ti tot timpul sa Fii Fericit ! Pentru acesta faci toate aceste lucruri !!!

 • Cum sa te conectezi cu spiritul banilor si cu libertatea financiara – O sa incepem sa dezbatem acest subiect despre energia banilor. Daca vrem sa intelegem legile energetice de baza care guverneaza aceasta parte a vietii noastre si daca vrem sa devenim independenti si sanatosi in acest fel, acesta e o oportunitate de a invata despre bani ca parte a cunoasterii spirituale

 • Si multe altele...

 • SFARSITUL - NAMASTE!!!

Shamanic Journey - By Northern Deer in Bologna, Italy

REGISTRATION

Wednesday, March 11th 2015 at 12pm to Sunday, March 15th 2015 at 3pm

Pensiunea Coliba Lui Zalmoxe in Plaiul Foii , Romania



DRAGI PRIETENI!

 • CA TOTUL SA FIE FLUENT VA ROG CONTACTATI-L PE IOAN NISTOR email: iioanistor@yahoo.com SI SA VA INREGISTREZI LA SEMINAR- AVEM NEVOIE DE NUMARUL EXACT DE PARTICIPANTI. ESTE NEVOIE DE UN AVANS DE 400 LEI (nerambursabile) PLATIBIL PANA IN 25 FEBRUARIE

Noi suntem The WORLD OF WISDOM & SPIRITUAL ADVENTURE

FOR MORE INFO ABOUT OUR SCHOOL GO TO www.theworldofwisdom.org