Kinder vakantie week Lieshout

Nieuwsbrief 1 - maart 2015

Big image

Maatschappelijk stage

Ook tijdens komende Kindervakantieweek hebben we weer plaats voor scholieren die bij ons hun maatschappelijke stage willen lopen. Belangrijk is wel dat je dan niet bang bent om vies te worden. Heb je interesse en wil je je MaS bij ons lopen?


Wat moet je daarvoor doen? Simpel, even onderstaande 4 vragen voor jezelf beantwoorden en checken op school!

1. Wil ik 5 dagen (totaal ca. 40 uur) de handjes uit de mouwen steken, en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar begeleiden tijdens een leuke, sportieve en actieve doe-week?

2. Kan ik in teamverband werken?

3. Vind ik het niet erg om vies te worden?

4. Heb ik op school aan de stagebegeleider gevraagd of deze stage toegestaan wordt?


Gelukt? En interesse? Neem dan contact op met ons!


Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar mas@kvwlieshout.nl .


Namens Kindervakantieweek Lieshout

Nicole Teunisse, Marjon Neilen en Micha Klomp

Wijziging Kerngroep

François Steegs zit sinds dit jaar in de kerngroep. Hieronder stelt hij zichzelf voor. Daarnaast zijn zoals jullie misschien al weten, Olaf en Jennifer Kerkhof gestopt met hun taken. Bij deze nogmaals bedankt voor jullie inzet!


Hallo allemaal! Mijn naam is François Steegs, ik ben 21 jaar en woon in Lieshout. Misschien kennen jullie mij al van de eerdere jaren dat je me hebt gezien bij Kindervakantieweek. Dit jaar ben ik benaderd voor de kerngroep en daar heb ik met veel enthousiasme "Ja!" op gezegd. Buiten Kindervakantieweek om zouden jullie mij kunnen kennen als meester op de basisschool. De afgelopen drie jaar ben ik namelijk regelmatig te vinden geweest op verschillende basisscholen in Laarbeek en daarbuiten. Ik zit nu in het 3e van de 4 leerjaren die ik moet afronden om meester te zijn op de basisschool. Ik hoop de komende jaren nog veel leuke, grappige, gezellige en vooral mooie momenten met jullie te beleven.

Hopelijk zie ik jullie daar!!!!


Groetjes François

Aanmelden als vrijwilliger

Kindervakantieweek 2015 is van 24 augustus tot en met 28 augustus. Wij zijn nu al op zoek naar vrijwilligers om van deze week wederom een succes te maken.


Heb je zin en tijd? Klik op deze link om je alvast aan te melden als vrijwilliger.