Verbazingwekkend...

EEN OVERVLOED AAN MOGELIJKHEDEN: Hoe Beter?!

Lieve jij!


Ik wens je allereerst een geweldig 2016 toe - wat zijn de oneindige mogelijkheden?!


Ik zit nu in India en...

Als ik het jaar 2015 bekijk is het eerste woord dat in me opkomt: verbazing! Is dat allemaal in 1 en hetzelfde jaar gebeurd?

Heb ik zoveel gecreëerd?

Heb ik zoveel gekozen?

Het antwoord is simpelweg: JA!


Zo heeft mijn dans-business een enorme verandering en sprong gemaakt. En ik weet dat dit gelieerd is aan mijn keuze voor meer.

Ik heb ervoor gekozen om de stap te nemen naar zelfstandigheid als maker met een eigen stichting: Stichting Kalpana – Arts Reimagined!


Geen logische stap, geen slimme stap, want het is van ‘zekerheid’ naar ‘onzekerheid’. Maar voor mij absoluut een stap naar wat meer zal creëren.


Dus ik vraag me af: Wat zou jij willen kiezen?

Niet alleen voor het nieuwe jaar, maar gewoon… NU?


Wat als je niet langer kiest uit berekening of besluit? Wat als je jezelf blijft vragen wat voor joú leuk is op dat moment? En vanuit daar gaat kiezen en creëren?


Welke energie, ruimte en bewustzijn kunnen mijn lichaam en ik zijn om met gemak te kiezen wat meer mogelijkheden, vreugde en bewustzijn creëert?


Dat is ook van toepassing op mijn Access-business. Het afgelopen jaar heb ik zoveel classes en sessies mogen faciliteren. Ik geniet ontzettend van de bijdrage die dit is voor de mensen en voor mijzelf. In Nederland heb ik naast classes in Leiderdorp ook groepen gefaciliteerd in Alkmaar, Bergen, Amsterdam, Deventer en Kaatsheuvel. En behalve in mijn thuisbasis Brussel in geheel nieuwe plekken: Hong Kong, Copenhagen en Parijs! Hoe gaaf is dat?!


En in 2015 heb ik 2 nieuwe Access Specialty classes mogen ontwikkelen: Seduction of Embodiment en Joy of Movement.

Seduction of Embodiment kwam vanuit de vraag wat ik zou kunnen creëren, waarbij de mensen de lading rondom lichamen en verleiding konden loslaten om juist die energieën in te zetten.

Joy of Movement werd door Gary Douglas zelf voorgesteld. Ik was helemaal klaar om mijn capaciteit met beweging en mijn liefde voor en vooral gemak met lichamen te combineren met Access tools in de vorm van een class.


En wow, deze 2 classes – de keuze om ze te creëren en daarna in de wereld te brengen en te faciliteren heeft mij en de deelnemers tot nu toe zoveel gebracht! De Joy of Movement class komt na groot succes in Parijs voor het eerst naar Nederland op zaterdagavond 16 januari in Amsterdam.


Mijn liefde voor business heeft een vorm gekregen in een clearing avond: Make your business thrive. Beleef het mee op zaterdagavond 30 januari in Amsterdam.


Sinds de zomer werk ik met een heerlijke dame: Ivana Faber.

Echt onvoorstelbaar wat we tijdens onze eigenlijk korte samenwerking allemaal al hebben gecreëerd!

De snelheid, scherpte en het plezier zijn allemaal zo passend voor mij en de manier waarop ik functioneer: super blij en dankbaar.

Een andere enorme bijdrage is Willem van Eekelen, een geweldige man en host, die naast zijn bewustzijn zoveel lol en plezier brengt. Een echt cadeau. Willem en Ivana zijn dan ook een dynamisch duo dat echt bij mijn energie past!

Andere fantastische samenwerkingen die in het afgelopen jaar zijn ontstaan zijn met Daniëlle Lous en Clarissa Meinzer.


Hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan mij, aan Acces en vooral aan bewustzijn, lieve hosts!

Welke toekomst heb jij gecreëerd waar je je nog niet bewust van bent, of die je nog niet erkend hebt, die zich aan het actualiseren is met een enorme vlotheid en snelheid en die voorbij rijkt aan deze realiteit? Alles wat dat oproept, wil je dat nu vernietigen en ontcreëren? Right Wrong Good Bad All 9 POC POD Shorts Boys and Beyonds!


Het jaar 2016 ziet er voor mij en het team nu al ontzettend dynamisch en opwindend uit: Stockholm, Budapest, Parijs en en en...

Nieuwe class creaties in Nederland: Right Voice for You, Joy of Movement, clearing avonden over o.a. Liefde en over Familie … en nog veel veel meer …


Het jaar begint sprankelend met de Foundation class in Amsterdam. Weer in het heerlijke Lichtcentrum op 16&17 en 30&31 januari. Als jij dynamisch voor meer van jezelf wilt kiezen, kijk dan onderin deze mail voor meer info.


Ik wens jou een heerlijk, fantastisch en onvoorstelbaar 2016 toe!

Welke vraag, welke mogelijkheid, welke bijdrage en welke uitnodiging kun jij zijn?


Ease & joy

Kalpana

Big image
Big image