LÄNSI-SUOMEN HELMET

Toimijalta toimijalle (12.12.2013)

ESR-toimijoiden yhteinen kehittämis- ja oppimisympäristö

Käytettävissä 24/7


www.lshelmet.fi


OSALLISTU ELSA-ENNAKKOKESKUSTELUUN

Uutta ajattelua ja vaikuttavuutta rakennerahastomaailmaan

"Toimintaympäristön myllerrys tuo mukanaan myös uusia mahdollisuuksia, joihin tarttua. Se vaatii paljon oivalluksia, työtä ja sinnikkyyttä.
Uuden kauden avaukseen liittyy paljon visioita ja tavoitteita, mutta myös epävarmuutta ja riskin sietämistä. Jokaisella meillä on yksilöinä mahdollisuus olla viemässä uudistusta eteenpäin. Jokaisen panos tarvitaan.", kertoo aloituskeskustelussaan TEM:stä Taina Susiluoto.

Lue koko juttu ja anna vastauksesi Tainan aloittamaan keskusteluun Länsi-Suomen Helmet -portaalin ELSA-ennakkokeskusteluryhmän keskustelupalstalla (alla olevaa kuvaketta klikkaamalla pääset suoraan Tainan kirjoitukseen).


KOMMENTOI BLOGIKIRJOITUKSIA:

HYVIÄ KÄYTÄNTÖJÄ, HAVAINTOJA JA SUOSITUKSIA PROJEKTEILTA HYÖDYNNETTÄVÄKSI:

OSALLISTU MIELENKIINTOISIIN TAPAHTUMIIN:

LÄNSI-SUOMEN HELMET -PROJEKTI KIITTÄÄ

Länsi-Suomen Helmet -portaalin taustalla toiminut Länsi-Suomen Helmet -projekti jatkuu teknisesti vuoden 2014 taaten portaalin alkujatkuvuuden vuoden 2014 ajan. Toiminta-alueen ELY-keskukset tulevat jatkamaan keskustelua Keski-Suomen ELY-keskuksen kanssa, miten portaali jatkaa elinvoimaisena ensi vuoden jälkeenkin. Kaikki toimijat kokevat portaalin tärkeäksi työkaluksi ESR-hanketyössä ja siten se halutaan säilyttää ja sitä halutaan kehittää entistä ehommaksi.


Kannustan teitä ottamaan irti kaiken hyödyn Länsi-Suomen Helmet -portaalista mm. perustamaan ympärillenne asiantuntijaverkostoja, osallistumaan eri keskusteluihin, tiedottamaan tapahtumistanne, työnne arjesta jne. Vastineeksi saatte hyödynnettäväksenne lisää asiantuntijoita, jalostettua tietoa uudelle tasolle, oppeja ja koppeja sekä iloa arjen hanketyöhön.Länsi-Suomen Helmet -projektin projektipäällikkönä minä (Merja Virkkala) päätän työni projektissa vuoden vaihteessa. Kiitän teitä kaikkia osallistumisistanne, kannustamisistanne ja uskomisistanne projektiin ja sen tuotokseen. Toivotan teille kaikille menestyksekästä Uutta Vuotta 2014.


Jouluisin terveisin,


Merja Virkkala


Tervetuloa mukaan verkostoitumaan