MÚSICA, CREATIVITAT i MOVIMENT

III Campus d'estiu en Rítmica Dalcroze

Del 11 al 14 de JULIOL de 2016 a Bellaterra (Barcelona)

Descobreix la Rítmica Dalcroze

Escolta, sent i observa la música en moviment

Desarrolla el teu pensament artísticLa Rítmica Dalcroze ens obre un camp ple de possibilitats artístiques i educatives. Us proposem un curs molt inspirador de MUSICA CREATIVITAT I MOVIMENT en el que, a partir de la rítmica Dalcroze i incorporant altres disciplines podreu conèixer i experimentar noves formes de fer música. Són dies per tal de veure nous materials i propostes pràctiques per a l’aula i sobretot, són dies per compartir i gaudir de la creació amb diferents especialistes de diferents àmbits educatius, amb una reconeguda trajectòria profesional en aquest camp.


DIRIGIT A: Músics, ballarins, educadors, mestres, pedagogs i persones interessades. No calen coneixements previs. Nivell A: Principiants / Nivell B: Avançats


HORARI:

- De 9:30h a 11:15h: Veu, expressió i escena.

Professora: Hilde Kappes

- D'11:30h a 13:30h: Música en moviment: propostes didàctiques

Professores: Eugènia Arús i Françoise Beaujon


- De 15:00h a 17:00h: Laboratoris de pedagogia: Tècniques, recursos i materials per millorar o innovar en la intervenció educativa.

Laboratori 1 --> Dilluns 11: "Tinc ganes de fer música: Cançons per a la iniciació al llenguatge musical." Professora: Marta Canellas

Laboratori 2 --> Dimarts 12: "Rítmica i improvisació: diferents perspectives del llenguatge corporal i sonor." Professora: Núria Palau

Laboratori 3 --> Dimecres 13: "The humor of voice and sound of things." Professora: Hilde Kappes

Laboratori 4 --> Dijous 14: "Soubdpainting-Dalcroze: Taller multidisciplinar a partir de dos llenguatges creatius." Professors: Walter Thompson / Núria Palau / Hilde Kappes


PROFESSORS DEL CURS:

Eugènia Arús: Directora del curs. Diploma Superior en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra) Profesora del Conservatori El Musical Bellaterra.

Marta Canellas: Coordinadora del Curs. Grau en Arts i Pedagogia de la Música i el Moviment (Universitat de Música i Arts Interpretatives de Viena)

Françoise Beaujon: Llicenciada en Rítmica Dalcroze (Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra) Profesora del Conservatori El Musical Bellaterra.

Núria Palau: Bachelor en Rítmica Dalcroze (Conservatori El Musical Bellaterra)

Walter Thompson: Creador del lenguaje Soundpainting, director y saxofonista.


PROFESSOR CONVIDAT estiu 2016

Hilde Kappes: Cantant, music i diplomat en Rítmica. Es també “Practicioner of Somatic Experiencing” del mètode de Peter Levine. Docent de Múscia I Moviment a l’Universitat de les Arts de Berlin (UDK), premiada per diferents festivals.PREUS:

Tot el curs (matins i laboratoris) - 339€ // 306€ alumnes Dalcroze Bachelor Musical

Només matins: 240€

Laboratoris de Tarda: 120€

* Curs reconegut per el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya com a Formació Permanent per al Professorat.

* Curs Bonificat per a empreses.