Review of Corliss Expert Group

Parlamentille, että todellakin tekee Internetin kautta asiat

Corliss Expert Group - Parlamentille, että todellakin tekee Internetin kautta asiat helposti

David Rose on toimitusjohtaja Ditto, kuvan tunnustamatta service merkeille. Hän on myös kuten vierailevan tutkijan on MIT Media Lab ja toimitusjohtaja elinvoimaisuutta, the maker ensimmäisen internet-yhteydellä lääkityksen pakkaus (GlowCap). Hän on myös laatinut Lumottu kohteet: rakenne, ihmisten toiveet ja Internet. I kutsuneet häntä esittää hänelle kysymyksen mikä tekee kohde "lumottu" ja sitä, kuinka varmasti käyttää kaikkia näitä uusia vempaimia - ja sen merkityksestä yritysten päätöksiä. Seuraavassa on muokatusta keskustelumme.

Et puhuvatkin huomattavasti "Internetissä asioita" - vaan pelissä puhutaan lumottu kohteista." miksi ero?

Kutsua sitä pervasive computing, asiat jotka kuvittelevat, älykäs asiat - kaikki näistä ovat oikeassa. Valitsin "lumottu kohteet", koska mielestäni motivaatio miten, inspiraatiota siitä, mitä voisimme tehdä, kun tämä uusi ominaisuus halvan pii ja verkoissa, ei satuja. Päämäärämme ovat kautta tarinoita Andersen, Hans nimetä tämäniltaisen keskustelun veljekset Grimm, Harry Potter, keskelle maadoitus sekä spy kulttuuri James Bondin tyyliin. Kaikki näihin juttuihin on lumottu asioita, jotka täyttävät ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, olipa kyseessä sitten kaikkitietävää leikkimättä todeta telepatia, tallessapitoa, tai henkilökohtaisesta (näistä muutamasta totisia puhun minusta). Sen sijaan, että hän ajattelisi tekniikasta ja sen haluan suunnittelijat aloittaa: "Mitkä ovat ihmisen psykologinen asema, joka on oltava tyytyväisiä?"

osa lumottu kohteet, jotka puhuvat äänestä todella hienoa - kuten Google Latitude ovikello, että äänimerkit eri soittoäänen, kun jokainen perheenjäsen lähestyy. Se muistuttaa minua niistä Rva Weasley taikaa kellon Harry Potter. Mutta kuinka paljon oikeastaan tarvitaan ovikello ei? Mitä tämä todellisuudessa tekevät hyväksemme?

No, tältä se tekee perheeni parissa. On aina tämän kattavan päivän sekaannus ja epävarmuus joka on missä, ja joka on tulossa kotiin ja kuka kyytiin. Nämä siirtymät, oli sitten kyse aamu työmatkalla tai kaikki paluu pesällä öisin ja ne ajat ovat oikeastaan kaikkein täynnä ahdistusta ja kun kaikkein yhteensovittamisen tarve ja ajoitus.