Семинар за жени „Проект ЩАСТИЕ”

Програма за себепознание и развитие СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ

Big image

Практически семинар за жени „Проект ЩАСТИЕ”

автор и водещ: Динка Колева – фамилен консултант

Ако копнеете да осъществите промени в живота си, да планирате стъпки за реализирането на вашите мечти и цели - подкрепете себе си с доза вдъхновение и грижа за душата и тялото.
Практически семинар за жени „Проект ЩАСТИЕ” е част от Програма СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ, която включва различни семинари, насочени към себепознание, себеразвитие и хармонизиране. Изградени са въз основа на идеята „учене чрез преживяване”, като включват разнообразни методи на работа с акцент на арт-терапия, психодрама, танц, медитативни практики, енергийни и дихателни упражнения.
Практически семинар за жени „Проект ЩАСТИЕ” ще ви преведе в едно дълбоко пътуване по пътя на щастието, което включва не само нещата, които ни „стопират”, но и ресурсите, които могат да ни подкрепят, за да сме в повече хармония със себе си, както и да формулираме, планираме и осъществим своите цели. Семинарът поставя основен акцент на важността на нашата лична отговорност, активност и действие в случването на нашите мечти и цели.
Част от въпросите, на които заедно ще търсим отговори са: Какво е щастието за мен? Кои са най-честите заблуди по отношение на щастието? Каква е ролята на смисъла, целта и посоката? Нуждая ли се от промяна и каква? За какво мечтая? Кои са конкретните стъпки за реализирането на моите цели? Как да живея по-щастлив живот?

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ: Вашата лична мотивация, изследователска нагласа и отвореност да експериментирате и взаимодействате с другите участници в групата са от важно значение в този процес!
Ето част от споделяния на участници в първото издание на този семинар: От Практически семинар за жени „Проект ЩАСТИЕ” получих „подкрепа; любов; пълноценно преживяване; насоки за пътя към щастието; конкретика и знания; отговори на въпроси, които имах; цялостна система за живеене; нови гледни точки...”
БОНУСИ:
Всички участници в семинара получават:
- талон за масаж с 20% отстъпка (важи в срок от един месец);
-една индивидуална консултация по важна за тях тема с 20% отстъпка (важи до края на месец март).

КЪДЕ: Студио Light, Стара Загора

КОГА: 21.02.15 г. (събота) и 22.02.15 г. (неделя) от 10:00 до 17:00 ч.
(часът на приключване е ориентировъчен)

ЗАПИСВАНЕ И ТАКСА: За участие в семинара е необходимо предварително ЗАПИСВАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА! ЗАПИСВАНИЯТА ВЪВ ФЕЙСБУК НЯМАТ ТЕЖЕСТ!
-ранно записване и заплащане на такса до 09.02.14 г. (понеделник) – 50 лв.
-късно записване и заплащане на такса до 18.02.2015 г. (сряда) – 60 лв.
В цената е включена мин. вода, чай и всички необходими материали за работа.

За повече информация и записване:

Динка Колева – 0889 977 512; e-mail: dgyaurova@abv.bg;
блог: www.dinkakoleva.blogspot.com; сайт: www.familyconsultant.alle.bg
ВАЖНО: Места за семинара са ограничени до 6 души.