2e Team Ganzevles Oudjaars Event!

Kom hardlopen, moutainbiken of wandelen voor Tegenkracht!

Na een succesvol debuut, binnenkort de 2e editie!

Na de geslaagde eerste keer eind vorig jaar (en mede vanwege de vele leuke reacties!) organiseren wij van Team Ganzevles op 28 december a.s. de 2e editie van ons OudjaarsEvent!

Dus wil je ff lekker hardlopen in de Veluwse bossen tussen Kerst en Oud&Nieuw? Of ga je liever mountainbiken? Of wat dacht je van een gezellige speur-puzzel-wandeltocht voor jong & oud(er)? Het kan allemaal tijdens het OudjaarsEvent van Team Ganzevles!

Team Ganzevles Oudjaars Event voor Tegenkracht

Saturday, Dec. 28th, 1-4pm

wisselseweg 25, epe

For more information, visit the event page on Facebook.

programma

13:00 uur Start Mountainbikers

14:00 uur Start Hardlopers / speur-puzzeltocht-wandelaars

15:00 uur Gezamenlijke afsluiting (onder het genot van Glühwein & Hot Choco!:-))


Georganiseerd door Team Ganzevles

Dit sportieve OudjaarsEvent organiseren wij dit jaar voor de 2e keer, omdat we 't zo gezellig vinden! Maar ook (wederom) voor het goede doel, waarvoor Martijn op 12 januari 2014 in Egmond de kwart-marathon gaat lopen: Tegenkracht - Stichting Kanker & Sport!

Wil je meedoen? Meld je dan nu aan door een mailtje te sturen naar Janine (jganzevles@gmail.com) of Martijn (m.ganzevles@gmail.com)

We vragen je als tegenprestatie een donatie te doen voor het goede doel; als richtbedrag denken we €5 voor volwassenen, €2,50 voor kinderen, maar elk bedrag is welkom! :-)

Je mag je donatie de 28e meenemen, maar je kunt ook via onderstaande website een online-donatie doen (veilig via iDeal).