DA LI STE ZNALI?

NAŠA BUDUĆNOST

ŠTA RADITI I KAKO PROMENITI SVOJ ŽIVOT NA BOLJE

Da li ste znali da 50.000 gradjana Srbije radi od kuće.Prosečna plata srpskih frilensera kreće se iznad 2000 eura,odnosno oko šest puta više od prosečnog srpskog radnika.

Upravo takva vest je mene naterala da sednem, razmislim i pokušam da i ja zaradim preko neta.

Inače,da Vam se predstavim,moje ime je Milena Despotović,majka sam troje dece,medicinska sestra,radim u tri smene,završavam sve obaveze kao i svaka majka i domaćica,a pored svega toga radim NAJBOLJI I NAJSIGURNIJI INTERNET POSAO.


Nudim posao tj.mogućnost da i ti postaneš saradnik Američke SFI(Strong Future International) kompanije koja uspešno posluje već 16 godina i koja redovno i bez greške isplaćuje svakog meseca svoje saradnike širom sveta.Zaradu primamo na Payoneer Master Card koju svi saradnici mogu poruciti kad zarade 20$,kartica stiže na kućnu adresu,sve sledeće zarade ti budu uplaćene na karticu,a možeš je koristiti na svim bankomatima,u svim prodavnicama..sve radi perfektno,ja je koristism vec 2 godine.


Ja radim kao njihov saradnik već 2 godine i prezadovoljna sam svojim postignutim rezultatima i naravno ZARADOM.

Mi radimo, igramo se,učestvujemo na aukcijama,nagradnim igrama, družimo se i pored svega toga zaradjujemo.Mi smo TIM,mi radimo zajedno i pomažemo se u svakom pogledu.


Ako zeliš i TI da budeš deo našeg tima možeš nam se pridružiti ako:

1) Imaš više od 18 godina i OZBILJAN/NA si

2) Imaš računar i internet konekciju

3) Si samostalan,uporan i vredan

4) Ako želiš da radiš i zaradiš

Da se razumemo odmah na početku..OVDE NEMA ZARADE PREKO NOĆI..Ovo je ozbiljan posao i ozbiljna kompanija,zarada zavisi samo i samo od VAS,i nemojte kriviti nikoga za Vaše greške ili neuspehe..Verujte govorim iz iskustva.

Ja cu se maksimalno potruditi kao Vas budući prijatelj i SFI sponzor da Vam pomognem i približim posao,koji svako sa imalo volje i želje može da radi.

Ako očekujete brzu zaradu nemojte se registrovati,da ne gubimo vreme ni Vi ni ja.

A ako zaista želite da radite od svoje kuće,zaradjujete preko interneta možete mi se pridružiti.

Razbijte predrasude,ne budite "neverni Toma",dokažite i sebi i drugima da se može zaraditi preko interneta i iskoristite ovu sjajnu šansu da započnete svoj sopstveni posao.

HOĆEMO LI DA RADIMO? DA ZARADJUJEMO PREKO INTERNETA? DA- MENI SU POTREBNI SARADNICI BAŠ KAO STO SI TI.

Registruj se

*obavezno koristi gmail ili yahoo

VAŽNO

Nakon odradjene BESPLATNE registracije proverite Vaš mail poslaću vam poruku dobrodošlice u kojoj će biti link za video za početne korake i likn za moj Facebook profil,pa dodajte me za prijatelja kako bi lakše komunicirali

Link mog Fb profila je https://www.facebook.com/profile.php?id=100004866224668

MALO OBJAŠNJENJA O POSLU

Šta mi zapravo ovde radimo i šta je naš posao?

OGLAŠAVANJE je naš glavni i osnovni posao.


Šta sve oglašavamo? I kako se ovde zaradjuje?


1) Izgradnja TIMA je najsigurniji vid zarade.Oglašavamo naš posao tako što napravimo blog ili sajt(besplatni su) sa svojim linkom preko koga će se ljudi registrovati i postati vaši lični članovi sa kojima ćete raditi i uputiti ih u posao,u svemu tome ću vam pomoći i ja.Imate mogućnost zarade do 12 generacije u dubinu,zaradu od vaših ličnih poena koje ostvarite u toku meseca(min 1500 versa poena) i zaradu od poena vaših ličnih članova kada i vi i oni budete na odredjenom statusu,direktnu komisiju(zaradu) od kupovina koje vaši lični članovi ostvare na Triplelciks(on line trgovina odakle se finansira SFI kompanija a mi primamo naše zarade)


2) Reklamiranje Triplclicks trgovine..u ovoj online prodavnici ima svega od "igle do lokomotive" pa tako mozete reklamirati razne proizvode,i od prodaje dobiti zaradu,nemate nista sa slanjem i naplatom,vaše je samo da reklamirate a uz sve to dobijate i "doživotnog kupca,ako je neko npr.kupio preko vaše objave recimo telefon,vi dobijate zaradu,a svaki put kada taj isti kuac opet nešto kupi na Triplelciks zarada opet ide vama,bilo to za mesec,dva..godinu..vi dobijate zaradu.


3) Dovodjenje prodavaca koji otvaraju na Triplclicks ECA(svoju on line trgovinu) vi dobijate deo zarade od svake prodaje koju ta ECA ostvari..dozivotno takodje


4) Možete i vi otvoriti svoju ECA ili raditi garažnu prodaju i imati zaradu od svake prodaje.Lep nacin da se rešite polovnih stvari i raščistite vaše ormare,tavane,jer možete prodavati i polovne stvari.


5) Reklamiranje igara i aukcija sa Triplelcicks-a..Za svako učestvovanje na igrama i aukcijama potrebni su Tripelcicks krediti,tako da ako se neko registruje na Tripleclicks preko vašeg linkamora kupiti kredite a vi dobijate zaradu od njegove kupovine.

Naravno i vi mozete ucestvovati u igrama u kojima su nagrade Tripleclicks krediti sa kojima možete ići na aukcije i osvojiti sjajne potpuno nove proizvode za par dolara a nekad i manje.Ja sam npr.osvojila Samsung mobilni telefon za 1,21$i utrosila samo 46 kredita koje sam osvojila na igri.Vi mozete te proizvode i prodati tako da eto i tu zarade.

Na aukcijama ima svega pocev od telefona,tableta,racunara,iPad-a,iPhon-a,Triplelciks kredita,raznih kucnih uredjaja,televizora...


Ima jos par nacina zarade ali ovo su oni najbitniji.Ja sam se bazirala na izgradnju tima,jer to daje najbolje rezultate i dugoročnu zaradu.Ovo moze biti vaš stalni posao,dodatna zarada a posle odredjenog vremena i penzija.Planiram da radim ovaj posao jako dugo jer ovde ima para i može se lepo zaraditi.


U ovom poslu imate svu moju pomoć i podršku,a takodje i pomoć timske grupe koju imamo na facebook-u u kojoj ima puno materijala prevedenog na naš jezik,tako da ako ste slabi sa engleskim jezikom ni to nije problem,na stranici postoji prevod.Održavamo i online predavanja-Webinare,na kojima možete čuti i videti puno korisnih saveta i objašnjenja o poslu.


Ako sam vas imalo zaintrigirala i dopada vam se ovaj posao i želite da radite biće mi jako drago da budem vaš SFI sponzor.

OVO JE POSAO KOJI SE VOLI


Vaš budući prijatelj i sponzor

SFI Silver Team Leader

Milena Despotović