Работилница за добрини

ателие за kоледни сладкиши

Благотворителна работилница за веган сладкиши

Веднъж една вълшебница ни подшушна "Правете непрекъснато добрини и безсрамно красиви неща!". Прекрасно, нали? И ето - това е нашият сладък опит за случване на доброто в нас.

Защо добро?

Защото никой не може да живее без добро. Защото никой не може да живее без сладост и защото никой не може да живее без прекрасните ръце, които движени от любовта, създават тази сладост. И целият този процес може да бъде прекрасен, завършен и магичен.

Сладкиши? Да! Сурови, веган? ДА! Във всякакви размери и форми..

Под вещото ръководство на опитни вълшебници, ще се потопим в тръпчивата сладост на суровите бонбони, ще си оближем пръстите от малиновата торта с лайм, ще помечтаем с джинджифил и канела, докато не ни опияни магията на безкористната любов.

Мисията: Открий, създай и пакетирай добрина...

... за да я раздадеш поне на трима непознати, които имат нужда от любов и да ги вдъхновиш да направят същото! Спонтанните добрини идват от дълбините на сърцата ни и колкото повече ги раздаваме безрезервно, толкова повече те нарастват. Нали?

Бонус:

Ще ви покажем не само как да сътворите сладки, бонбони и торта, а и какво да правите след това, така, че всеки да бъде влюбен във Вас! Ще може да разкрасите настроението и ръцете си с къна (махенди). Ако желаете моля обадете се, за да си запазите час за рисуване.

Програма:

10. декември, Събота
кога: 15:00 - 18:00ч
Йога студио Вринда, ул. цар Симеон 13

такса вход - дарение: 15лв, махенди ателието се заплаща допълнително 5лв

всички материали са включени в таксата

Запишете се за участие на 0883 395978

Приходите

Всички приходи ще бъдат дарени за организиране на бъдещи инициативи за разпространение на Добрини. Заразително е, няма как.