ITEM 2016

Lessen uit de toekomst

ITEM conferentie en BETT studiereis

Yong Zhao

Onderwijs voor een ondernemende generatie

Big image
Big image
Graham Powell

Het "Building Learning Power" concept

Learning at Landau
Peter Hall Jones

Education, Leadership, Change Motivational speaker

Big image
Kees Vreugdenhil

Breinbewust leren

Kunst in het basisonderwijs

Joep Overtoom is Programmamedewerker primair onderwijs bij het Gemeentemuseum Den Haag en pleitbezorger voor cultuuronderwijs op de basisschool. Joep studeerde aan kunstacademies in Den Haag en Londen, voltooide de Pabo en werkte als groepsleerkracht in het basisonderwijs.
Wat hebben 21ste eeuwse vaardigheden en kunst ontdekken met elkaar te maken? Je ontdekt in deze interactieve workshop waarom het belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen om naar echte kunstwerken te kijken en ondervindt hoe je dat het best kunt doen. Tijdens de workshop worden voorbeelden gegeven waarmee je direct in de klas aan de slag kunt.
Big image

Barclay Primary School

The national curriculum is a set of subjects and standards used by schools so all children learn the same things.


At Barclay, we pride ourselves on providing every child with a motivating and enjoyable curriculum. We aim to present the children with many wide and varying learning experiences, which will help them progress, not only in an academic sense, but also in terms of their personal development.

BETT

De BETT is een van de grootste onderwijsbeurzen in Europa en richt zich op de toepassing van technologie en ICT. Elk jaar komen ruim 35.000 onderwijsprofessionals bij elkaar om te zien welke trends en ontwikkelingen het onderwijs gaan vormen.

Big image
iPadband