The Koyal Private Training Group

http://koyaltraininggroup.org/

The Koyal Group Private Training Services: NY - Baserte Selskapet Tilbyr Sub-Standard Helseforsikring Planer

Minnesota Department of Commerce bøter selskapet for duping kunder.


ST. PAUL - Minnesota Department of Commerce har belastet en New York-baserte selskapet med lure Minnesota forbrukerne til å kjøpe substandard helseforsikring planer.


Handelsdepartementets beordret Patriot helse Inc. til å betale en $50,000 sivil straff for villedende forbrukere som trodde de kjøpte helseforsikring, bare for å finne ut de hadde faktisk kjøpt medlemskap i en tilknytning som inkluderte en medisinsk rabatt plan og andre ikke-forsikring fordeler. Instituttet har også belastet selskapet med å la subagents å jobbe i Minnesota uten riktig lisenser eller riktig godkjenning. Disse subagents engasjert i villedende salg teknikker som ført forbrukere til å tro de skulle kjøpe helseforsikring, men de ikke var. I tillegg til $50.000 straffen beordret handel Patriot helse å stoppe selger eller tilbyr noen foreningen som inkluderer forsikring fordeler til Minnesota beboere for en periode på to år.


"Patriot helse villedet Minnesota forbrukere, feilaktig hevdet sin"medlemskap"gir helseforsikring, når det er egentlig bare en rabatt plan," sa handel kommisjonær Mike Rothman. "Forbrukerne må være årvåken på hva du skal se etter når du kjøper helseforsikring. Jeg oppfordrer folk til å søke råd fra en anerkjent, lisensiert forsikringsagent og være ekstremt forsiktig om avskjed med penger før vite alle detaljer om et produkt. Folk kan kontakte handelsdepartementets for hjelp for å finne ut om en agent er lisensiert og produktet er legitime.


Forbrukerne trodde at de hadde kjøpt helseforsikring gjennom agenter selge produkter for Patriot helse i Minnesota når de faktisk kjøper en foreningen som inkluderte en "medisinsk rabatt plan" blant andre ikke-forsikring fordeler. Foreningen nødvendig kontingent sammen med høye månedlige avgifter. Forbrukeren var under inntrykk av at de skulle bare kjøpe forsikring fordeler eller store medisinske forsikring og var uvitende om at de skulle kjøpe medlemskap med ikke-forsikring fordeler også.


Patriot helse solgte produkter i Minnesota under følgende navn:


- Opticaa helse


- GetMed360


- Helse alternativ en


- USA velge


- Optimal en


Department of Commerce oppfordrer forbrukerne til å sørge for at alle produktet de har kjøpt gjennom privatmarkedet oppfyller Minnesota helseforsikring standarder og at de kjøper forsikring gjennom en hederlig, lisensiert profesjonell.


Tips for å velge en helseforsikring plan:


- Gjør sikker på hva du vil kjøpe oppfyller behovene budsjett og dekning.


- Kontroller om agenten er lisensiert til å selge forsikring i Minnesota.


Forbrukerne kan bruke det:


- Lisens Look-up katalogen på webområdet for handel.


- Forskning produktet for å se om det oppfyller Minnesota helseforsikring standarder.


Affordable Care Act garanterer visse fordeler må være dekket i en helse forsikringspolise. Hvis du ikke er sikker på om produktet du kjøpte tilfredsstiller disse kravene, kall det amerikanske handelsdepartementet forbruker tjenester linjen.


Handelsdepartementets er her hvis du har spørsmål, eller tror du har blitt offer for en svindel eller bedrageri. Rapportere svindel, slik at andre ikke faller offer. Hvis du tror du har vært utsatt, kontakt avdelingens Consumer Services Center 651-539-1600 eller (800) 657-3602.


Klager kan også sendes via e-post til forbruker. Protection@State.MN.us eller per post til Minnesota Department of Commerce, 85 syvende plass øst, Suite 500, Saint Paul, MN 55101.


The Koyal Group Private Training Services design sin online og på stedet opplæring til dine bestemte behov, gir informasjon du kan bruke mens i trening for å styrke effektiviteten av denne informasjonen. Våre kurs kvalifiserer statlige standarder både for svindel og fortsetter-utdanning oppgradering. Våre programmer er praktisk og kan presenteres i ulike formater slik adresse industrien krav og standarder. Vennligst besøk og se våre kurs oppføringene.