POP-ROCK DE PROP

CONCLUSIÓ

QUÈ HEM APRÈS REALITZANT AQUEST TREBALL?

Per una banda hem adquirit molts coneixements sobre alguns estils musicals, com ara els artistes que més han destacat durant les últimes dècades, les cançons més exitoses de l'època dels nostres pares, que ni tan sols n'havíem sentit a parlar, fets curiosos sobre les vides dels músics... També ens hem adonat que moltes de les cançons ens eren força familiars i, fins i tot alguna, la coneixíem sense saber que pertanyien a anys enrere.

Algunes dades de les que hem après que ens han cridat més l'atenció han estat:
  • En una cançó recent, més concretament del 2011, es menciona diverses vegades el nom de Barbra Streisand, una de les cantants que hem treballat en el projecte, i ens va semblar molt curiós ja que podien coincidir, i realment sí, es refereixen a la mateixa dona.
  • Hem trobat també curiós que el Pop-Rock sigui tendència comercial des de sempre.Per altra banda, hem potenciat l'ús de les TIC. Hem sigut autodidactes en investigar el funcionament d'una app nova: Tiki-Toki, la qual permet realitzar línies del temps.

A més, hem ampliat l'ús d'aplicacions que ja coneixíem, com per exemple Smore o Thinglink.

SI TORNÉSSIM A FER EL TREBALL, QUE REPETIRÍEM I QUE MODIFICARÍEM?

Si tornéssim a fer aquest treball...

  • Ens planificaríem millor el temps per tal de no estressar-nos tant i tenir més temps per ampliar-lo.


  • Investigaríem més aplicacions, sobretot per crear imatges interactives, ja que usant Thinglink ens han sorgit diversos problemes: al no ser Premium, ens limitava moltes opcions bàsiques com de cada tag només podíem utilitzar-ne quatre i de colors diferents, no podíem editar la lletra, ni posar-li cursiva ni negreta...