Lee in Peru

In "WACHT" geplaatst van 15/06/20 tot 01/08/2020

Kafka of soap...

Noem het wat u wil maar wij hebben in dit verhaal met onze organisatie "Kattenadvies iVZW", er alles aan gedaan om het kleine katje Lee zijn leven te redden. We gaan u hier dan opnieuw op de hoogte houden van zijn verblijf in Peru. En we kijken samen met jullie uit naar zijn terugkomst begin augustus 2020...
Kattenadvies - Lee 20200812

Is het nu Quarantaine of WACHT periode?

Intussen hebben we de verzekering gekregen dat het in PERU om een wachtperiode zou gaan van DRIE maanden na de bloedresultaten... Het zou dus geen kwaad kunnen voor het leven van LEE om over een wachtperiode te spreken. Onze overbezorgdheid was dus onterecht.

ACTUEEL LEE VOLGEN...

Onze organisatie kan niet alles ... We hebben al veel gedaan (dat denken we toch)... Intussen hebben de mensen van deze Facebook groep contact met de huisgenoot van Lee in Peru en laten we hen graag verslag uitbrengen. We zijn katten hé, geen mensen, want die maken van alles een onderlinge competitie , wij niet ...
Big picture
Big picture
Big picture
Lee in Peru 25/06/2020
24/05/2020
Big picture

Lee heeft een nieuw speeltje gekregen ...

Een nieuw speeltje voor Lee

Dag 4 ... Eerste weekend in Peru...

Big picture

Dag 3 - En zeggen dat "onverlaten in België" deze mooie jongen wilden vermoorden...

LEE nogmaals groot nieuws in buitenlandse pers...

Voor wie het nu nog niet duidelijk was, we hebben ons onsterfelijk belachelijk gemaakt en dit in gans de wereld... Het falend beleid ten top!

VERTALING KRANT: De Cusco-kat Lee werd beroemd in de media en op sociale netwerken na de doodsbedreiging die hem overkwam nadat hij in België was aangekomen en nadat hij was geadopteerd door Selena Ali in de keizerlijke stad. Het einde van het verhaal kon worden gezegd dat hij gelukkig was: het kitten werd gered van euthanasie, maar hij moest tijdelijk zijn moeder verlaten en naar Peru reizen. Gisteravond werd hij ontvangen in Lima, en vandaag is hij in zijn nieuwe huis, tot de dagen van opsluiting en noodsituatie voor het coronavirus voorbij zijn.


Lee arriveerde om 16.35 uur in de namiddag. De importformaliteiten duurden ongeveer twee uur, en hoewel Lee nerveus leek, vestigde de kleine zich bij zijn tijdelijke gezin. Eerder zagen we het ontroerende afscheid van Selena Ali, de jonge psychologiestudente die tegen alles vocht, zodat haar grote vriendin niet werd gedood. Dit was mogelijk dankzij de steun van Peruaanse en Belgische dierenactivisten. Peruaanse autoriteiten zoals Senasa en dierenartsen uit Peru die hebben aangetoond dat hondsdolheid bij katten in Peru niet het grote probleem is dat de Belgen voor de rechtbank presenteerden.

Mijn pupillen zijn al wat kleiner, ik voel mij op mijn gemak... BEDANKT Selena (om mijn leven te redden)

Big picture
Big picture

Met KLM 743 uit Schiphol komt LEE aan om 16u.35 op 16/06/2020

Big picture

Klik hier voor meer info ...