POTREBNI SARADNICI

Internet marketing

Unovci vreme na netu! Pokazacu ti kako!

Trazimo saradnike za onlajn marketing za rad od kuce. Registracija je potpuno besplatna, clanarina ne postoji, ne postoji obaveza placanja, kupovine i slicno.

Ali u svakom poslu se nesto mora uloziti, ako to nije novac, onda je to vreme. Za rad u ovoj kompaniji je dovoljno nekoliko sati rada dnevno, uz podrsku tima i sponzora, sve se brzo nauci i spremni ste da radite i zaradjujete! SFI je osmisljen tako da svako ko ima racunar i internet konekciju moze da se pridruzi kompaniji i da postane Affiliate (partner, saradnik) i da ostvari svoju zaradu.

O SFI kompaniji

SFI je kompanija koja postoji od 1998.godine sto znaci da je na internet trzistu skoro 2 decenije i jos uvek posluje bez gubitaka, zarade isplacuje redovno i u potpunosti. Bavi se prodajom fizickih i psihickih proizvoda i u svojoj ponudi ima preko 73.000 proizvoda. Kvalitet i pouzdanost SFI kompanije pokazuje zvanicna ocena Better Business Buream, asocijacije za ocenu kvaliteta kompanija, po kojoj SFI ima ocenu A+.

SFI kompanija ima preko 1.500.000 clanova i u proseku svakih 20-22 sekundi uclani se novi clan. Kompanija ima clanove u preko 190 zemalja. Ono sto ovu kompaniju izdvaja je cinjenica da SFI pruza kompletnu obuku svojih clanova. Jednostavna i delotvorna formula: OBUKA+PRAKSA=ZARADA

POSTUPAK PRIJAVE

Klikom na dugme REGISTRUJ SE BESPLATNO jednostavno popunite formular za uclanjenje. Ako ne znate engleski, postoji prevodilac u donjem desnom uglu na vasem sfi nalogu. Ako ne pokusate, necete ni uspeti. Mozete se druziti, zabaviti, istovremeno raditi i zaraditi! Naravno sve to uz nasu podrsku i medjusobnu saradnju! Vredi pokusati!
REGISTRUJ SE BESPLATNO

Registracija je besplatna a clanarina ne postoji

NAKON REGISTRACIJE

Posle popunjene prijave, dodajte me za prijatelja na fejsbuku kako bih vam pomogla i uvela vas u posao. Klik na dugme FEJSBUK PROFIL odvesce vas na moj fejsbuk nalog.

Takodje, proverite svoj mejl, posle registracije ce vam stici mejl dobrodoslice od mene sa uputstvom za rad.

FEJSBUK PROFIL

Pitanja u inbox