Koopkrachtverlies?

Profiteer van onze vaste actiecodes!

Big image

Pak die korting! Maak gebruik van onze actiecodes!

Een groot deel van Nederland heeft in 2013 weer minder te besteden, met name door bezuinigingen en de steeds maar stijgende prijzen. Eerlijk is eerlijk ook wij zullen, door hogere inkoopprijzen, er niet altijd onderuit komen om hier en daar de prijzen te verhogen. Wij proberen de verhogingen echter zo beperkt mogelijk te houden en willen proberen u hiervoor zoveel als mogelijk te compenseren.


Daarom introduceren wij vaste actiecodes! Daarmee profiteert u van kortingen op producten uit onze meest populaire categorieën, te weten bordspellen, legpuzzels en modelbouw. Door gebruik te maken van de actiecodes kan uw korting oplopen tot wel 15%!


Meer weten? Bekijk dan hieronder onze actiecodes of surf direct naar http://www.portecenter.nl/vaste_actiecodes voor de actievoorwaarden.


De actiecodes

BORDSPEL5

5 Euro korting bij aanschaf van 50 euro of meer aan bordspellen.


PUZZEL10

10% Korting bij aanschaf van 3 of meer legpuzzels of legpuzzel accessoires. Combinatie van legpuzzels en legpuzzel accessoires is toegestaan.


MODEL15

15% Korting bij aanschaf van 25 euro of meer aan modelbouw dozen inclusief of alleen aan modelbouw verf en/of modelbouw accessoires. Kortingscode geldt in combinatie met modelbouw doos inclusief of bij bestelling van losse modelbouw verf en/of accessoires. De korting wordt verleend op de verf en de accessoires.