Spalatorie covoare

Spalatorie covoare, spalatorie covoare oradea

Spalatorie covoare

Spalatoria Cantemir

Masina de spalat, incalzire cu vapori, suspensii antivibratie, microprocesor, capacitate 18.1Kg, volum cuva 181 litri, diametrul cuvei 680 mm, lungime cuva 500 mm, dimensiuni: 780x753x1348h mm, viteza de rotatie la spalare 10-50 rpm, viteza de rotatie in supercentrifuga 250-1000 rpm, factor G 380, greutate 391kg, alimentare 220V. Masina de spalat rufe, electrica, fixare in podea, micro-control, capacitate 7.8kg, capacitate cuva 78lt, viteza de extragere 528rpm, factor G 83, dimensiuni: 660x757x1089h mm, greutate 160kg, alimentare 380V, putere 7.8kW

Calandru electric sau gaz CM 2032 cu diametru cilindrului de calcare x lungime calandru: 325 x 2000. Optional - cilindru cromat, sistem "SMART" ce regleaza automat viteza de calcare. Aceste prese de calcat industriale mai poarta diverse denumiri cum ar fi calandru profesional, calandre, calandru, prese calcat rufe, prese calcat si sunt o piesa indispensabila in orice spalatorie industriala sau comerciala.

Spalatorie Covoare :Din acest motiv, statiile de calcat trebuie sa fie prevazute cu gaurile pentru emisia de abur in VARF pe talpa. Cu acest sistem de calcat reusim sa calcam de doua ori mai repede. Daca talpa statiei de calcat este construita dintr-un material bun conductor de caldura, aceasta este distribuita uniform pe intreaga sa suprafata. Acest argument explica de ce cele mai bune oalele de gatit sunt din cupru sau din aluminiu si nu din otel inox: tocmai datorita faptului ca este necesara o buna conductivitate a oalei, astfel incat mancarea sa nu se arda in anumite zone si sa ramana cruda in altele. In plus aluminiul este mai usor, evitand oboseala inutila pentru calcat.

Spalatorie Covoare Oradea

Daca trebuie sa calcati mult timp, PLUTA este materialul IDEAL, deoarece garanteaza un confort maxim pentru ca izoleaza termic, nu se incalzeste astfel incat mana nu transpira. In concluzie statia de calcat are multe plusuri fata de fierul de calcat clasic si cu reperele prezentate mai sus va puteti alege statia de calcat dorita.

Masina de spalat rufe, display cu afisarea derularii programului, a timpului de spalare ramas si programare terminare program, programe speciale: Mixt, Super 30', Lana-spalare manuala, Delicate/Matase, sistem de spalare Aqua Tronic, taste: cantitate suplimentara apa, detectarea automata a cantitatii de rufe, clasa A

Spalatoria Cantemir : Stiai ca, spre deosebire de un fier de calcat cu abur obisnuit, o statie de calcat este alcatuita dintr-un fier de calcat si un generator separat, pentru aburi? Pe timpuri, statiile de calcat erau foarte masive si folosite in special de catre firmele de croitorie. In ultima perioada insa au aparut statii de calcat destinate consumatorilor obisnuiti, mici, usor de folosit si mult mai accesibile.

Spalatorie Covoare Oradea Masina de spalat, electrica, suspensii antivibratie, microprocesor, capacitate 45.5Kg, volum cuva 455 litri, diametrul cuvei 980 mm, lungime cuva 597 mm, dimensiuni: 1200x1335x1920h mm, viteza de rotatie la spalare 10-50 rpm, viteza de rotatie in supercentrifuga 500-800 rpm, factor G 350, greutate 1520kg, alimentare 380V, putere 36kW

Spalatoria Cantemir Daca trebuie sa calcati mult timp, PLUTA este materialul IDEAL, deoarece garanteaza un confort maxim pentru ca izoleaza termic, nu se incalzeste astfel incat mana nu transpira. In concluzie statia de calcat are multe plusuri fata de fierul de calcat clasic si cu reperele prezentate mai sus va puteti alege statia de calcat dorita.

More results:
Spalatorie Covoare Spalatorie Covoare Spalatoria Cantemir