detectiv particular bucuresti

Servicii detectiv particular Bucuresti

Rezultatele obtinute in procesul de investigatie vor fi sustinute intotdeauna cu dovezile necesare (foto, film, inregistrari audio, documente, etc), in functie de diversitatea in care clientul le doreste. Agentia noastra de detectivi va intocmi si preda beneficiarului raportul de investigatie, insotit de dovezile culese, in cel mult 24 de ore de la incheierea procesului investigativ. Personalul Agentiei noastre este format numai din profesionisti, fosti politisti sau cadre din alte structuri ale statului, persoane cu experienta vasta in domeniu. Agentia noastra foloseste in realizarea investigatiilor tehnica si aparatura cea mai performanta existenta in acest moment pe plan mondial. Ca urmare, performantele obtinute in investigatii sunt ridicate.

Servicii detectiv Bucuresti

Adunarea dovezilor implica supravegherea persoanei care banuiti ca va inseala si de multe ori activitatile de zi cu zi impiedica practicarea aceastei activitati atunci cand este necesar. Deasemenea nu aveti atata experienta ca si un detectiv cand vine vorba de cum si unde se desfasoara activitatea de supraveghere. Poate deja suspectati sau stiti sigur ca partenerul sau partenera va inseala dar durerea de a vedea acest lucru ca se intampla cu adevarat este una pe care nu o suporta multi. Nu foarte multi oameni ar fi in stare sa faca acest lucru. Daca angajati un Detectiv particular care va face acest lucru in locul vostru, puteti sa vedeti pozele si filmele alaturi de un prieten care va este alaturi in acele momente. Puteti chiar sa alegeti sa nu le vedeti daca a-ti angajat un detectiv.

Detectivul poate asgura protectia unor informatii din viata privata a unei persoane sau informatii despre activitatea acesteia. Detectivii particulari pot cauta si identifica persoane care au fost martore sau implicate in unele actiuni. Detectivii particulari pot fila si persoane angajate, in cazul in care angajatorul doreste sa obtina mai multe informatii despre aceasta, sau in cazul in care nu mai da randament la loculd e munca. Astfel pentru un pachet Filaj Standard ce consta in urmarirea persoanei vizate cu masini si echipe de detectivi in vederea obtinerii materialului pentru client, trebuie sa platiti aproximativ 2100 de euro. Acest tip de pachet este specific pentru urmarirea persoanelor ce se deplaseaza des, si interactioneaza cu multe persoane. Pentru un pachet de Filaj Ultra trebuie sa scoateti din buzunar ceva mai mult aceasta suma fiind de aproximativ 3500 de euro.

Informatii detectivi particulari

Toti Detectivii si investigatorii nostri sunt specialisti care detin pregatirea cea mai inalta in domeniu, expertiza necesara si experienta in structuri de securitate ale statului. Ei realizeaza mii de ore de investigatii si filaje in fiecare an. Baza noastra de clienti este foarte diversa, de la persoane fizice la cabinete de avocatura sau companii. Activitatea se desfasoara pe baza unui plan de actiune realizat special pentru fiecare caz in parte, dupa nevoile si dorintele Clientului. Raspundem celor mai diversificate cerinte de informatii pentru persoane juridice si fizice, incepand cu servicii referitoare la cercetarea prealabila si pana la supravegherea operativa (filaj), rapoartele oferite beneficiarilor fiind concrete, cu date certe si probe foto, video si audio.

Preturi si tarife Detectiv particular

Un alt caz grav in cadrul testului de integritate a fost reprezentat de o femeie care raspundea de contabilitate si care s-a oferit sa ne predea toate actele contabile ale firmei. Nu in ultimul rand ne amintim de un portar care motivand ca nu stie sa lucreze la calculator s-a oferit sa fure unul din firma si pentru a putea sa verificam noi ce informatii sunt stocate in el. {{Dupa ce am prezentat actionarilor firmei materialele filmate cu aceasta ocazie si am prezentat concluziile testului de integritate acestia au reusit mai usor sa faca lista de disponibilizari, dar au facut, la sugestia noastra si unele mariri de salarii pentru angajatii fideli.||Testarea angajatilor este una dinre cele mai eficiente modalitati de a-ti pune firma la adapost de atacuri ale concurentei sau de fraude puse la cale din interior. || Agentia Pas cu Pas Detectiv particulari pune la dispozitia clientilor sai informatii corecte si rapide cu privire la diferite persoane sau situatii. Suntem oricand la dispozitia clientilor pentru a rezolva problemele si doleantele acestora intr-un timp cat mai scurt, respectand legislatia in vigoare, astfel incat toti clientii nostri sa fie 100% multumiti, oferindu-le certitudinea si suguranta informatiilor.

Firma de detectivi din Romania

Chiar daca ne straduim sa va oferim servicii de calitate si care sa raspunda cat mai bine scopului solicitarii dvs, avem in momentul acesta cele mai mici tarife de pe piata. Pentru a veni cat mai mult in ajutorul dvs, oferim si abonamente pentru examinarea periodica la poligraf a angajatilor dvs. la cele mai mici Tarife detectivi particulari de pe piata. Agentia noastra de dectivi particulari efectueaza cu un inalt grad de profesionalism, toata gama de investigari acoperite de legislatia romaneasca pornind de la cercetarea prealabila, filaj, pana la alte activitati specifice, solicitate de client.

Tag: detectiv Bucuresti Detectiv particular Bucuresti detectiv particular