Fiber Dordrecht

De Informatieve website over glasvezel in Dordrecht.

Over Ons

De website fiberdordrecht.nl is een onafhankelijk particulier initiatief en staat los van Reggefiber en de glasvezel netwerkbeheerders of glasvezel providers.Wij zijn niet de ontwikkelaars van glasvezel en/of gerelateerde producten. Voor meer informatie over onze website lees hier verder of klik hier voor onze gebruiksvoorwaarden.

Waarom hebben we deze website opgezet?

Het doel van deze website is om alle informatie van de aanleg en technische zaken in Dordrecht samen te brengen via foto's en video-reportages.  We willen de tijd die jij moet besteden aan zoeken naar informatie verkorten. Wij streven naar een zo compleet mogelijke informatieve website over glasvezel in Dordrecht.Vragen / contactAls u vragen heeft over de inhoud of het gebruik van deze website dan horen we dat graag. Ook kritische of opbouwende opmerkingen zijn van harte welkom. Alleen dan kunnen we fiberdordrecht.nl steeds verder verbeteren!Opgelet !Deze website is niet bedoeld om persoonlijke problemen op te lossen met glasvezel providers of andere instanties.Alle op deze site genoemde producten, logo’s, merken en namen zijn eigendom van de betreffende firma’s en licentiehouders.

Wijken van Dordrecht

De gemeente Dordrecht is ingedeeld in 11 wijken en heeft 118.735 inwoners. Dordrecht heeft 35 PoP-locaties. Een PoP (Point of Presence) is een knooppunt in een netwerk, waar zich bijvoorbeeld apparatuur (modems en servers) van een Internetprovider kan bevinden.