GoAnimate4schools

Make Animated Videos!

Big image

The best way to animate your videos for your students!

GoAnimate4schools is een platform voor het creëren en distribueren van geanimeerde video's. Het stelt gebruikers in staat om video's te maken waarin personages spreken met lip en waarin ze bewegen , ook kunnen ze video's maken waarbij een voice-over verteller spreekt.

Aangepaste app voor leerkrachten

Je probeert je leerlingen te motiveren voor school, maar dit is niet altijd gemakkelijk. Nu is er voor kinderen veel meer afleiding dan vroeger; meer vrijheid, sociale media,... Met GoAnimate4school maak je leuke filmpjes die de leerlingen hun aandacht trekken. Een cameraman zal geen filmpje voor jou maken, een goede camera is heel duur en met de oude computer zal het ook niet lukken. Andere websites zijn dan weer niet aangepast voor leerkrachten, ze zijn te duur of niet veilig.


Bovendien zijn bedreigende, agressieve of aanstootgevende beelden of woorden zoals seks, drugs, alcohol, vechten of wapens niet hanteerbaar bij GoAnimate4school.

Gebruiksvriendelijk? JA!

Ook is de app heel gebruiksvriendelijk. Achtergronden, beelden, tekst, sjablonen zijn allemaal inbegrepen. Er zijn Quick Video makers en Full video makers. Al je snel een filmpje wil maken waarbij de details van de beelden niet erg belangrijk zijn of niet echt naar jouw hand moeten staan, kan je een Quick Video maken, indien je toch een gedetailleerd filmpje wil waarin alles naar jouw idee moet gezet worden kan je de Full Video makers gebruiken. Jij kan zelf een ruimte ontwerpen, kleuren veranderen, muziek veranderen,...


Je hoeft ook zelf niks te tekenen, te downloaden of te programmeren.