TURISM

Despre Cum sa Dormi Ieftin: rezervare la Hotel

Pentru Cazare Ieftina, Dormi langa Aeroport

Indiferent cat de ocupat este un hotel, tot exista nopti in care vor ramane camere goale, deci exista oricand sansa de a gasi cazare ieftina si de calitate.


Problema hotelurilor este ca acestea nu doresc ca acei clienti care platesc mult pentru o camera de hotel foarte mult sa cunoasca faptul ca se ofera discounturi semnificative pentru a se umple si celelalte camere din hotel. Eu am gasit o multime de oferte de cazare avantajoase la hoteluri din Romania pe www.Oferte-Cazare.info. Evident exista o multime de portaluri turistice de acest fel pe care le puteti incerca atunci cand sunteti in cautare de oferte de cazare foarte avantajoase.


Cele mai mici preturi la cazare am descoperit ca se gasesc in hotelurile situate in apropierea aeroporturilor, care in general sufera de o rata de ocupare mai scazuta decat hotelurile din centrul orasului.


Daca te lasa inima sa te cazezi intr-un hotel particular, aceste servicii nu sunt directia in care sa mergeti: nu exista nicio garantie ca veti nimeri in hotelul pe care vi-l doreati.


Ai grija la hotelurile de o stea


Atunci cand licitezi pe Internet pentru o oferta de cazare, poti face cateva alegeri. In ceea ce privete"star rating", adica numarul de stele pentru respectivul hotel ai de ales in general intre 1, 2, 3 sau 4 stele. De asemenea, poti selecta amplasarea aproximativa a hotelului respectiv.


Aceste site-uri de licitatii nu actioneaza fara greseala, mai ales atunci cand vine vorba despre unitati de cazare carora li se acorda foarte putine stele. Cotarea lor este corecta mai ales atunci cand vine vorba de hotelurile de 4 stele. Dar din experienta mea, hotelurile de una sau doua stele nu va vor surprinde nicidecum placut. Mi s-a intamplat sa sfarsesc in a sta la hoteluri pentru camionagii ori de cate ori am ales cazare in unitati cotate atat de prost.