Snel schakelen in uw organisatie ?

WildWorld B.V. helpt uw doelstellingen te realiseren

Werkwijze

WildWorld B.V. levert diverse business-to-business diensten op projectbasis en brengt uw bedrijf of organisatie zonder omwegen van A naar B. Dat levert u flexibiliteit, know-how en snelheid op. Aan de hand van uw wensen stellen we een gespecificeerde offerte samen. U komt dus niet voor onverwachte verrassingen te staan en heeft volledig grip op het traject en de kosten. Zo houden we gezamenlijk de focus op het resultaat. We helpen u om snel te schakelen en uw doelstellingen op effectieve wijze te behalen.


Neem gerust contact op voor meer informatie en een persoonlijke kennismaking.

Referenties

WildWorld B.V. werkte in opdracht van, en samen met, o.a.:

Animal Planet ● Apenheul ● Beluga Adventures & Expeditions ● Carmel College Salland ● Ecomare ● Helicon Opleidingen ● Hogeschool Van Hall Larenstein ● Landstede ● Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) ● Safaripark Beekse Bergen ● Thika Travel ● Vogelpark Avifauna ● Wereld Natuur Fonds ● Zodiac Zoos ● ZZP'ers (diverse)

Marco Westerhof - DGA / Sr. Consultant

Marco Westerhof richtte in 2000 het zelfstandige projectbureau WildWorld B.V. op en werkt sindsdien als consultant voor uiteenlopende opdrachtgevers in het bedrijfsleven, het onderwijs, het wetenschappelijk onderzoek, bij de overheid en bij maatschappelijke organisaties. Bekijk zijn profiel op LinkedIn.

WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid. WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.