Mrs.Collins' Class

6th Grade Reading

Welcome!

Dear Parents and Students,

My name is Tiffany Collins. I currently teach sixth grade Reading. I've taught in the Humble, Alief, and Katy school districts for a combined 26 years experience. I look forward to partnering with you in your child's education. Please feel free to call or email with any concerns, questions, or information that you feel I need to know. Please sign up for my "Remind" text. This feature allows me to send information via text or email of upcoming events.

Schedule

REGULAR SCHEDULE

First Bell: 7:45

1st Period: 7:50 ‐ 8:45 (55 minutes)

2nd Period: 8:49 ‐ 9:45 (56 minutes)

3rd Period: 9:49 ‐ 10:44 (55 minutes) Conference

4th Period: 10:48 ‐ 11:43 (55 minutes)

A Lunch: 11:43 ‐ 12:13 (6th graders)

5th Period: 12:17 ‐ 1:12

6th Period: 1:16 ‐ 2:11 (55 Minutes)

7th Period: 2:15 ‐ 3:10 (55 minutes)

Monday/Tuesday/Thursday: There will be a 2nd Bus Run at 3:45 to accommodate tutorials and after school detention.



Tutorial Schedule Time: 3:10 ‐ 3:45

Reading- Thursday**


Alternate tutorial times will need to be scheduled with the teacher. Students will need to obtain a pass from their teacher for morning tutorials.