Krachtig en kort loopbaantraject

Vind richting voor de toekomst in twee gesprekken!

Op zoek naar meer inspiratie en motivatie in je werk?

Heb je het gevoel dat je niet uit de verf komt in je werk? Mis je motivatie? Of sta je op een kruispunt in je carrière? Als je snel een antwoord wilt vinden op je loopbaanvraag dan is dit verkorte loopbaantraject bij uitstek geschikt voor jou!


Om je richting te geven in een onzekere arbeidsmarkt, is het belangrijk dat je zicht hebt op waar het voor jou om draait. Als je dat helder hebt, geeft dat houvast en inzicht in de loopbaanvragen/keuzes waarmee je wordt geconfronteerd in je leven.Ik, Janique Wienk van Passie voor coaching, ondersteun je graag met het vinden van jouw vaste kern. Aan de hand van jouw loopbaanvraag gaan we op zoek naar de rode draden in jouw leven. Uitgangspunt is dat jij alle antwoorden kent. Ik help je met het leggen van verbanden tussen jouw verleden en het heden en hoe die je richting kunnen geven voor de toekomst. Hierbij maak ik gebruik van een wetenschappelijk bewezen methode waarin carrière wordt gezien als het verhaal van iemands leven. Het is een diepgaande en inspirerende werkwijze om naar een loopbaanvraag te kijken. Je ontdekt wat je belangrijk vindt in het leven en waar je hart ligt in je werk. Jouw verhalen en ervaringen zullen je veel inzicht, motivatie en richting verschaffen voor de toekomst.Interesse in een verkort loopbaantraject? Of zoek je naar een ander loopbaantraject op maat? Neem dan nu contact met mij op voor een kosteloze kennismaking en bel: 06-54947882 of mail naar info@passievoorcoaching.nl.


Kosten voor een (telefonische) intake en twee gesprekken van 1,5 uur + een geschreven ‘levensportret' door een ervaren Arbeids-en organisatiepsycholoog en coach?

Particulier: € 345,- (inclusief 21% btw), zakelijk € 445 (exclusief 21% btw).

Referentie

Wietske, 35 jaar

' Via familie ben ik bij Janique terecht gekomen voor 2 loopbaan gesprekken. De setting, aan haar keukentafel en haar persoonlijkheid geven meteen een warm en welkom gevoel.

Ik heb mij durven en mogen uiten en d.m.v. haar gerichte vragen/ opmerkingen heb ik bevestiging gekregen in welke branche en welke functie ik het beste tot mijn recht kom.

Ik kan oprecht zeggen dat ik Janique als zeer kundig heb ervaren en zou haar dan ook zeker aanraden als loopbaan coach.'