Twin Hearts Meditatie

in Diemen

Vanaf 15 oktober wekelijks op donderdagavond

Locatie is de prachtige Yoga Studio in Diemen.

(Overdiemerweg 1, 1111 PN Diemen)


INTRODUCTIE AANBOD: 1e twee lessen voor € 20,-

  • Losse les: € 12,50
  • 5 rittenkaart: € 11,- per les (€ 55,- geldigheid 3 mnd)*
  • 10 rittenkaart: € 10,- per les (€ 100,- geldigheid 6 mnd)*

Aanmelden via info@positievekijk.nl of via 06-18818340

LET OP: geen les op de volgende data:
- 5 november
- 10, 17, 24, 31 december

* Afgelaste lessen door de organisator worden niet in rekening gebracht

Wekelijks mediteren voor meer innerlijke rust

Vanaf 15 oktober gaan we wekelijks mediteren! Op een mooie locatie aan het water in Diemen, Yoga Studio Diemen (www.yogadiemen.nl) organiseert Positieve Kijk elke week een avondmeditatie.

De Twin Hearts Meditatie is een geleide meditatie die is ontwikkeld door Master Choa Kok Sui, de oprichter van Pranic Healing. De meditatie helpt je om stress, somberheid en negativiteit los te laten en om te zetten in blijdschap, geluk en innerlijke vrede.

Nieuwkomers zijn om 20.00 uur welkom voor een introductie, hierna zullen we met de meditatie starten.

Ontwikkeld op basis van meer dan 30 jaar onderzoek door Master Choa Kok Sui brengt de meditatie meerdere vormen van meditatie samen. Liefdevol en krachtig voor innerlijke rust, vrede, verlichting en om de aarde te ondersteunen met positieve energie.

Zowel beginners als gevorderden beoefenaars zijn welkom. Meditation on Twin Hearts is een korte, krachtige meditatie die al vele levens heeft mogen verrijken. Het beste resultaat bereik je door met regelmaat te mediteren en zelfs voor mensen die het moeilijk vinden stil te zitten is gebleken dat TwinHearts makkelijk en razend effectief is.

Hoe werkt deze meditatie?


De meditatie activeert met name twee belangrijke chackra's of energiecentra; het hart- en kruincentrum (ook wel twinhearts genoemd). Deze energie die vrijkomt tijdens de meditatie ondersteunt een gevoel van liefde voor onszelf en al wat groter is. Hoe dit precies werkt leer je in de introductie. De goede energie spoelt zorgen en onrust van de dag als een douche van je af. Ervaringen zijn persoonlijk en varieren per meditatie, geen meditatie is hetzelfde. We delen de energie met de gehele aarde, met ieder mens, ieder wezen en gebruiken de energie om zowel persoonlijke intenties als anderen te helpen.

Meld je aan!

Stuur een mail naar info@positievekijk.nl of bel/sms naar 06-18818340