Uffe Holm danser sig ud a Silkeborg

Silkeborg-julefrokost

Uffe Holm danser sig ud af Silkeborg-julefrokost

SILKEBORG: Når Silkeborg-Voel KFUM på fredag holder julefrokost for knap 1000 mennesker i Jysk Arena, vil Uffe Holm være på gulvet i »Vild med dans« på TV 2.

Derfor har han været nødt til at melde afbud til julefrokosten, hvor han ellers har været annonceret som hovednavn.

- Han har en klausul - eller et smuthul - i sin kontrakt, som inderbærer, at hvis han får tv-eksponering, så kan han kvit og frit blive væk, siger Mikael Bak, som har stået for bookingen af Uffe Holm.

- Vi har dog den seneste tid vidst, at risikoen for et afbud var der. Men det var jo først i fredags, at vi med sikkerhed vidste, at Uffe Holm ikke kunne komme, fordi han gik videre i »Vild med dans«. Derfor har vi arbejdet på højtryk for at finde en afløser, siger Mikael Bak.

Og det er lykkedes for Silkeborg-Voel KFUM at finde ikke bare én, men to fuldgode erstatninger for Uffe Holm.

Det bliver Thomas Warberg og silkeborgenseren Brian Lykke, der sørger for underholdningen til julefrokosten. De to er lige nu mest kendt fra »Live fra Bremen«, som også sendes fredag aften.

- Så »live« er »Live fra Bremen« åbenbart heller ikke, siden de kan optræde i Silkeborg fredag aften. Brian Lykke og Thomas Warberg havde i forvejen et show i Billund klokken 21. Derfor kan de nå at lave et show her i Silkeborg forinden, og det er vi naturligvis glade for, fortæller Mikael Bak til Avisen.

Mikael Bak oplyser, at julefrokosten i Jysk Arena er udsolgt med knap 1000 gæster. Han forventer heller ikke, at nogen vil melde afbud, fordi Uffe Holm ikke kommer.


Silkeborg-julefrokost

See more