Kom trainen met de buurvrouwen

Aerobics - Combat - Tae Bo - HITT

Doe mee!

Heb jij ook zin om in actie te komen? Letterlijk en figuurlijk! Aarzel niet, kom van de bank af en doe gezellig mee met een sporttraining op de donderdagavond.


Wie geeft de les? Mijn naam is Kim Roossien en sinds 2008 woon ik samen met mijn gezin in de wijk Paddepoel. Ik ben werkzaam op het Instituut voor Sportstudies als docente in met name praktijkvakken. In het verleden heb ik ook lesgegeven op diverse sportscholen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van Spinning, Aerobics, Bodyjam en Bodycombat. Al kletsende met buurvrouwen kregen we het eens over een actief leven, zo is deze les in januari 2012 ontstaan. Een actief en gezellig samenkomen.


Wat doen we tijdens de training? We starten met een opbouwende warming-up gevolgd door een soort Combat/Tae Bo les of andere trainingen als HITT (High Intensity Interval Training) en we eindigen de les met een relaxte stretch of bodyscan (mindful).


Waar? De training wordt gegeven in een zaaltje van de buurt- en speeltuinvereniging Paddepoel aan de Watermanstraat 140.


Wanneer? Op donderdagen van 20.00 - 21.00 uur

(in overleg kijken we of we de donderdagen in de schoolvakanties doorgaan).

De kosten voor deelname zijn €4,- per keer + €11,50* eenmalige kosten.


Meer informatie & proefles

Mocht je nog vragen hebben, je kunt me bereiken op kim.roossien@gmail.com

Een proefles volgen mag altijd, welkom zelfs. Opgeven (ook voor de proefles) graag via bovenstaand emailadres.


*Om te gebruik te mogen maken van de faciliteiten van de buurt- en speeltuinvereniging, is een 1-jarig lidmaatschap verplicht. De kosten hiervoor à €11,50 p.p. draag ik volledig af aan de vereniging. Voor dit bedrag kunnen alle leden van het gezin aan (bijna) alle activiteiten gratis meedoen van de speeltuinvereniging.